Transport persoane Hunedoara Crailsheim, Germania


Saptamanal cursa de autocat Hunedoara Crailsheim , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Hunedoara Germania ,Ester Tours care va pune la dispozitie plecari pentru  transportul Hunedoara Crailsheim .

Rapid si direct ,cursa de autocar Hunedoara Crailsheim,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Hunedoara in Crailsheim .Plecarea Hunedoara  Crailsheim , Germania  se efectueaza la ora 10:00 Hunedoara, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Transport international, cursa de autocar Hunedoara  Crailsheim, Germania soseste in statii fixe gara autogara din Crailsheim.

O noua cursa de transport cu autocarul  Hunedoara  Crailsheim, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Hunedoara. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Hunedoara Crailsheim la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Hunedoara Germania Crailsheim Hunedoara  .

Crailsheim – Hunedoara plecarea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Hunedoara Crailsheim 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Hunedoara  Crailsheim achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Hunedoara Crailsheim dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Hunedoara Crailsheim Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Hunedoara   Crailsheim Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Hunedoara sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar