Hunedoara Karlsruhe

Transport persoane Hunedoara Karlsruhe, Germania


Saptamanal, firma noastra se ocupa de organizarea curselor de transport persoane Hunedoara Karlsruhe Germania, precum si de alte curse internationale. In zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 10:00 Hunedoara, Gara, se face imbarcarea persoanelor care opteaza pentru a ajunge la destinatie cu autocarul, aceasta fiind o varianta mult mai sigura, mai buna si mai ieftina decat orice alt mijloc de transport.

In Karlsruhe, un oras care face parte din Marele ducat de Baden, un important centru cultural, universitar, industrial si comercial, oamenii vin pentru un loc de munca mai bun, pentru o viata mai linistita sau pentru continuarea studiilor universitare.

Serviciul de transport persoane Hunedoara Karlsruhe are inclusa si o masa calda gratuita in pretul biletului, reduceri la bilete pentru pensionari, elevi, studenti si copii mici, care nu vor plati nimic daca nu au implinit varsta de 2 ani, iar de la 2 pana la 12 ani platesc jumatate din pretul biletului. Si grupurile de cinci persoane beneficiaza de reduceri la bilet.

Transport autocar Hunedoara Karlsruhe

Pe distante atat de mari, cea mai buna varianta ramane cea a transportului autocar Hunedoara Karlsruhe. Unul din autocarele Setra, Mercedes, Scania Irizar, dotate cu sisteme climaterice de ultima generatie, toalete ecologice si scaune rabatabile asigura calatorilor tot confortul de care acestia au nevoie.

In plus, avionul nu o sa duca omul pana la adresa la care trebuie sa ajunga, insa cu serviciul de transport autocar Hunedoara Karlsruhe cu siguranta acest lucru este posibil.

Cursa autocar Hunedoara Karlsruhe

Indiferent ca pleaca la un schimb de experienta, la studiu sau pentru un job, ori pur si simplu intr-o plimbare, oamenii care apeleaza la cursa autocar Hunedoara Karlsruhe sunt foarte multumiti de alegerea facuta din toate punctele de vedere.

Calatoriile pentru cursa autocar Hunedoara Karlsruhe pot fi programate saptamanal la numarul de telefon afisat pe site.

Bilete autocar Hunedoara Karlsruhe

Numarul de telefon afisat pe site poate fi apelat si pentru a afla exact costul biletelor autocar Hunedoara Karlsruhe, care cu siguranta vor fi mult mai ieftine decat cele de avion. Si, spre deosebire de conditiile din avion, la achizitionarea de bilete autocar Hunedoara Karlsruhe intra si un bagaj de 45 de kilograme la cala si unul de mana.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar