Preturi bilete de la 120 euro

Estertours va ofera unele dintre cele mai avantajoase si mai profesioniste sisteme de transport international cu autocarul sau cu microbuzul din piata locala. Alaturi de noi, puteti dobandi servicii de transport persoane Hunedoara – Leicester direct la destinatie cu vehicule moderne si de ultima generatie care va vor acorda confortul, siguranta si buna dispozitie de care fiecare calator are nevoie la un drum lung. Plecarile cu autocarul sau cu microbuzul din in zilele de marti si vineri. Am dobandit de-a lungul lungii noastre activitati in domeniul transportului international de persoane suficienta experienta pentru a furniza calatorilor doar cele mai bune conditii de calatorie. Astfel, alaturi de noi veti beneficia de autocare marca Mercedes, Setra  de 3 si 4 stele dotate cu scaune rabatabile spatioase si extrem de confortabile, de aer conditionat, toaleta si sistem audio si video pentru a va delecta cu informatii multimedia pe parcursul calatoriei dvs. Pretul unui bilet pentru transportul de persoane Hunedoara – Leicester este de aproximativ 120 euro. Acest tarif poate suferi modificari in functie de bagajele transportate sau de alte optiuni alese. Anglia este o tara preferata de romanii atat din punct de vedere al turismului cat si pentru ocuparea unui loc de munca sau pentru cautarea unui camin, de aceea pe langa serviciile si preturile avantajoase pe care vi le-am pregatit am alocat si soferi bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor transporta catre destinatie in deplina siguranta.

Avantajele Transportului Hunedoara Leicester

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Hunedoara Leicester direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Hunedoara – Leicester direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Este esential sa aveti parte de cele mai bune si civilizate conditii de transport indiferent de timpul calatoriei sau destinatie, de aceea specialisti nostri vegheaza asupra calitatii vehiculelor cu care calatoriti, efectuand periodic verificari tehnice si estetice ale acestora. Cursele cu autocarul Hunedoara – Leicester au loc direct la adresa clientului iar plecarile au loc in zilele de marti si vineri in fiecare saptamana din . Un alt beneficiu al agentiei noastre este ca aveti posibilitatea sa calatoriti impreuna cu bagaj de cala si de mana pe care il puteti transporta cudvs. In autocar de pana la 40 de kg in mod gratuit. Perioada curselor este de maxim 48 de ore, tinand cont de conditiile meteorologice sau de situatia traficului intampinat pe traseu. Leicester este un oras si o unitate unitara din East Midlands Anglia si localitatea de resedinta al regiunii Leicestershire. Leicester se afla la intersectia a doua linii principale de cale ferata - linia principala Nordland / Midland si linia de cale ferata East / West Birmingham spre Londra. Localitatea  este de asemenea gazda clubului de fotbal Leicester City si al clubului de rugby, Leicester Tigers, avand o populatie de aproximativ 350.000 de locuitori, fiind cel mai mare oras din regiune. Pentru cursele retur cu microbuzul Leicester – Hunedoara sau cu autocarul, comunicati-ne data de plecare iar echipa noastra va va furniza detalii legate de cel mai rapid transport catre Romania. Cursele cu autocarul Hunedoara – Leicester au ca destinatia atat principalele orase din Anglia cat si din tara noastra. Incercam sa va oferim diversitate priviind destinatiile alese cat si cele mai profesioniste servicii de transport persoane international.

Bilete de autocar Hunedoara – Leicester |  Preturi bilete firma transport persoane

Alaturi de Estertours aveti parte de cele mai competitive si avantajose oferte pentru calatoria dvs. Puteti ajunge in Anglia din Romania cu bilete de autocar Hunedoara – Leicester la pretul de 120 euro pentru un adult. Aceasta suma se poate modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pentru care pasagerul poate opta. Nu in ultimul rand, va oferim si reduceri semnificative de pana la 50% din pretul intreg al biletului, oferte valabile pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur-retur. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti catre Leicester din Hunedoara sau retur, firma noastra de transport persoane reprezinta partenerul ideal atat din punct de vedere financiar cat si pentru confort si siguranta. Totodata, am pus la dispozitia clatorilor nostri posibilitatea de a cumpara bilete de autocar Hunedoara – Leicester direct la urcarea in vehicul in ziua in care doriti sa plecati. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati prin telefon sau email in prealabil detaliile legate de transportul dvs.

Contactati-ne pentru transport Leicester – Hunedoara

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Hunedoara – Leicester. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar