Preturi bilete de la 120 euro

Anglia am fost si ramane una dintre destinatiile preferate  ale romanilor. Firma noastra de transport persoane Iernut  - Canterbury va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte pentru transportul de persoane Romania - Anglia sau retur. Avem  unele dintre cele mai avantajoase oferte din piata locala cu tarife incepand cu 120 de euro pentru un adult. Aceasta suma poate creste in functie de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni pe care pasagerul le poate alege. Transportul de persoane Iernut - Canterbury are plecarea din . Ne mandrim cu unele dintre cele mai avantajoase sisteme de transport, de ultima generatie dotate corespunzator cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio cat si cu scaune rabatabile spatioase si extrem de confortabil. Nu in ultimul rand, va mai punem la dispozitie si soferi exprimentati care va cor transporta  la destinatia finala in deplina siguranta si confort.  Sistemele noastre de transport sunt verificate periodic  de catre specialistii nostri care analizeaza din punct de vedere tehnic cat si estetic fiecare autocar si microbuz.

Avantajele Transportului Iernut Canterbury

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Iernut Canterbury direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Iernut - Canterbury direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Unele dintre cele mai avantajoase si mai sigur sisteme de transport este autocarul, care permite fiecarui pasager sa calatoreasca international la costuri reduse si in deplina siguranta. Nu in ultimul rand cursele cu autocarul Iernut - Canterbury se realizeaza cu un grad de poluare a mediului inconjurator extrem de redus si la preturi extrem de competitve. Plecarile au loc in zilele de marti si vineri din . Alaturi de Eastertours puteti sa calatoriti cu bagaje de pana la 40 de kg dispuse in bagaje de cala si bagaje de mana, pe care le puteti lua cu dumneavoastra in autocar. Durata unei  curse cu autocarul sau cu microbuzul pe tronsonul Romania Anglia este de pana la doua zile, tinand cont de conditiile meteorologice  sau de trafic. Cursele cu microbuzul Canterbury Iernut la adresa sau retur sunt realizate in fiecare saptamana cu destinatie catre principalele orase din Romania nu doar catre Iernut. Pentru detalii suplimentare legate de zilele si orele de plecare din Anglia contactati agentia noastra de transport persoane care va va furniza informatii precise in cel mai scurt timp posibil. Canterbury este un oras din comitatul Kent al Angliei si are o populatie de aproximativ 50.000 de locuitori. Orasul este pozitionat in sudul Regatul Unit si este o destinatie extrem de populara in randul turistilor fiind unul dintre cele mai  vizitata orase din Regatul Unit, economia acestuia fiind bazata aproape in totalitate pe turism.

Bilete de autocar Iernut - Canterbury |  Preturi bilete firma transport persoane

Estertours  este unul dintre liderii locali in domeniul transportului de persoane international si va pune la dispozitie preturi extrem de avantajoase pentru calatoriile cu autocarul catre Europa. Va oferim bilete de autocar Iernut - Canterbury la preturi extrem de avantajoase incepand cu 120 de euro pentru un adult. Aceste tarife pot creste usor  in functie de greutatea bagajelor transportate sau de optiunile pe care pasagerul le poate alege. De asemenea, echipa noastra va pregatit si reduceri substantiale de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Aceste reduceri se aplica copiiilor, grupurilor de persoane sau celor care achizitioneaza bilete tur retur. Achizitia biletelor de autocar Iernut - Canterbury poate fi facuta direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati, cu conditia de a ne informa cu cateva zile inainte privind intentia dumneavoastra. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in Europa, firma noastra de transport persoane va ofer solutii de transport sigure si civilizate la tarife extrem de competitive.

Contactati-ne pentru transport Canterbury – Iernut

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Iernut – Canterbury. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar