Jimbolia Goppingen

Transport persoane Jimbolia Goppingen, Germania


Transport persoane Jimbolia Goppingen

Saptamanal, compania noastra organizeaza curse de transport persoane Jimbolia Goppingen,Germania,cu plecare MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATAora 12:00 Jimbolia, Gara. Aceste curse transporta oamenii la destinatie in siguranta, fara ca acestora sa le fie teama de incidente si accidente neplacute. O cursa cu autocarul este mult mai eficienta decat una cu avionul din mai multe puncte de vedere.

Desi distanta este mare, orasul Goppingen se merita vizitat, fie chiar si pentru o scurta plimbare, dar este si un loc perfect unde oamenii se pot stabili, pot munci pe salarii mult mai mari, isi pot continua studiile. Goppingen apartine statului Bayern, iar cursele organizate aici sunt accesibile saptamana de saptamana.

Ceea ce determina oamenii sa aleaga serviciile de transport persoane Jimbolia Goppingen cu siguranta includ si masa calda asigurata pe drum, reducerile pe care le pot obtine elevii, pensionarii, studentii, copiii cu varste de pana in 2 ani  care nu vor plati nimic, dar si cei cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani, care vor plati jumatate din bilet, precum si grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Jimbolia Goppingen

In autocarele Mercedes, Setra sau Scania Irizar oamenii se pot bucura de calatorii placute, asadar, de transport autocar Jimbolia Goppingen in cele mai bune conditii, scaunele fiind rabatabile, programele video disponibile si programele muzicale care ii asteapta in casti. De asemenea, sistemele climaterice si toaletele ecologice sunt motive in plus pentru a alege aceste servicii.

Iar cei care vor sa ajunga la o anumita adresa pot cere acest lucru si, in cadrul serviciului de transport autocar Jimbolia Goppingen, nu vor fi taxati suplimentar.

Cursa autocar Jimbolia Goppingen

Pasagerii se vor declara multumiti dupa ce vor ajunge la destinatie optand pentru cursa autocar Jimbolia Goppingen si cu siguranta vor recomanda si altora aceste servicii rapide, prompte si sigure.

Programarile se pot face saptamanal, telefonic, iar detaliile pentru cursa autocar Jimbolia Goppingen  se pot afla tot telefonic.

Bilete autocar Jimbolia Goppingen

Desi nu pot fi procurate, ci doar rezervate telefonic, oamenii se pot interesa de pretul la bilete autocar Jimbolia Goppingen la numarul de telefon afisat pe site. Cei care au si bagaj foarte mare, vor avea placuta surpriza sa afle ca pot lua doua bagaje voluminoase de 45 de kilograme si unul de mana ce intra in pretul achitat pentru bilete autocar Jimbolia Goppingen.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar