Transport persoane Jimbolia Heilbronn, Germania


Optati pentru  transport persoane Jimbolia Heilbronn , Germania. Apeleaza la agentia de transport international  persoane Jimbolia Germania ,Ester Tours care va ofera plecari regulate Jimbolia Heilbronn .

Super comfort la cursa de autocarJimbolia Heilbronn,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Jimbolia in Heilbronn .Plecarea Jimbolia  Heilbronn , Germania se efectueaza la ora 12:00 Jimbolia, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Transport Romania Germania , cursa de autocar Jimbolia  Heilbronn, soseste in statii fixe gara,autogara din Heilbronn.

Transport international  cu autocarul  Jimbolia  Heilbronn, Germania , plecare  deschisa recent in ziua de Sambata  din Jimbolia. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Jimbolia Heilbronn la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Jimbolia Germania Heilbronn Jimbolia  .

Efectuam plecari Heilbronn – Jimbolia in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminicadin Germania la gara sau autogara din Heilbronn.

Conditii Transport persoane Jimbolia Heilbronn 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Jimbolia  Heilbronn achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Jimbolia Heilbronn dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Jimbolia Heilbronn Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Jimbolia Heilbronn Germania rapid si simplu,contactati-ne atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Jimbolia sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar