Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Ludus - OlandaPlecare de la peco Rompetrol, ora 19.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Ludus - Olanda Firma noastra de transport persoane Ludus - Olanda realizeaza curse zilnice direct la adresa clientului cu autocare modern, de ultima generatie dotate corespunzator cu cele mai sigure si confortabile sisteme de calatorie. Alaturi de noi veti beneficia de o experienta placuta si de posibilitatea de a ajunge din Ludus direct la adresa dvs. din Olanda. Estertours va pune la dispozitie autocare si microbuze dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio, si scaune rabatabile, spatioase si extreme de confortabile pentru fiecare pasager in parte. Transportul de persoane Ludus - Olanda are loc in fiecare zi din saptamana atat tur cat si retur direct la destinatie iar pasagerii se pot bucura de reduceri semnificative, de siguranta dar si de un drum relative scurt pentru aceasta calatorie de pana la 2 zile in functie de destinatia finala. Pretul unui bilet incepe de la 120 de euro si poate creste in functie de alte beneficii sau destinatie.

Avatanjele transportului Ludus - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Ludus - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Ludus - Olanda direct la destinatie Realizam curse cu autocarul Ludus - Olanda direct la destinatie cu autocare si microbuze cu plecare de la peco Rompetrol la ora 19.30 in fiecare zi catre cele mai importante orase si destinatii din tara lalelelor. Calatorind alaturi de firma noastra de transport persoane, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana de pana la maxim 40 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostril o experienta placuta, sigura si confortabila, de aceea cursele cu microbuzul Ludus - Olanda la adresa au scopul sa ofere unele dintre cele mai moderne si mai civilizate conditii de calatorie international. Ludus este o localitate din judetul Mures din regiune Transilvaniei, este format din 7 localitati de resedinta care insumeaza o populatie totala de 15.000 de locuitori. Compania Eastertours va pune la dispozitie cele mai avantajose oferte de pret in raport cu serviciile oferite pentru a calatori in scop de afaceri sau in vacanta alaturi de familie sau prieteni.

Bilete autocar Ludus - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Unele dintre cele mai accesibile oferte de pret pentru biletele de autocar Ludus - Olanda sau retur le puteti gasi in cadrul firmei noastre de transport persoane. Va punem la dispozitie preturi incepand cu 120 de euro pentru un bilet de adult care va ofera posibilitatea de a calatori pana la adresa finala din Olanda. De asemenea, pentru a va arata recunostiinta pentru alegerea facuta, v-am pregatit si oferte special cu reduceri de pana la 30% din tariful normal pentru copii, grupuri de persoane sau clienti fideli. Preturile biletelor de autocar Ludus - Olanda constituie un avantaj pentru multe persoane care calatoresc in diferite scopuri catre Olanda, motiv pentru care transportul cu microbuzul sau cu autocarul reprezinta una dintre cele mai abordate solutii dintre toate cele disponibile pentru a calatori international.

Transport Ludus - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contact Estertours pentru transport Olanda - Ludus

Realizam zilnic curse tur retur si transport persoane Ludus - Olanda la cele mai avantajose tarife. Pentru rezervari de bilete sau intrebari suplimentare legat de serviciile noastre de puteti contacta la adresa de mail office@estertours.ro. De asemenea, va mai stam la dispozitie cu detalii suplimentare si cu raspunsuri la intrebarile dvs. la numarul de telefon 0773.908.912, de luni pana sambata.