Lugoj Pforzheim

Transport persoane Lugoj Pforzheim, Germania


Transport persoane Lugoj Pforzheim

Organizam saptamanal curse de transport persoane Lugoj Pforzheim, Germania, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 12:30 Lugoj, OMV Str. Timisorii. Acestea se vor dovedi o alegere foarte buna pentru persoanele care doresc sa calatoreasca in siguranta si sa ajunga la destinatie in deplin confort.

In Pforzheim, un orasel din sud-vestul Germaniei, pe malul raului Neckar, turistii vin sa viziteze locurile, sa isi viziteze rudele sau chiar sa se stabileasca aici pentru un loc mai bun de munca sau pentru o viata mai linistita. Pforzheim nu este o atractie propriu-zisa a Germaniei, insa sunt destui oameni care doresc sa ajunga periodic aici, si apeleaza la cursele de transport persoane Lugoj Pforzheim.

Acest serviciu de transport persoane Lugoj Pforzheim include si masa calda asigurata in pretul biletului pe drum, precum si reduceri semnificative la pretul biletelor pentru pensionari, elevi, studenti, grupuri de persoane. Mai mult, pentru copiii de pana in 2 ani nu se platesc bilete, iar pentru cei de pana in 12 ani se plateste jumatate din pretul biletului.

Transport autocar Lugoj Pforzheim

Distanta intre Lugoj si Pforzheim este destul de mare, insa cu siguranta nimic nu pare dificil pentru soferii autocarelor Setra, Mercedes sau Scania Irizar care asigura cursele saptamanale. In cadrul serviciului de transport autocar Lugoj Pforzheim oamenii se pot relaxa pe scaunele rabatabile, pot dormi, se pot uita la filme sau pot asculta muzica. In plus, nu mai este necesara oprirea autocarului pentru a merge la toaleta pentru ca exista in interior toalete ecologice.

Mai mult, pasagerii pot solicita sa fie transportati la adresa exacta, optand pentru transport autocar Lugoj Pforzheim.

Cursa autocar Lugoj Pforzheim

Indiferent care este motivul pentru care pasagerii decid sa viziteze Pforzheim, cu siguranta cursa autocar Lugoj Pforzheim ramane la fel de eficienta si pentru cei care pleaca intr-o scurta vizita si pentru cei care pleaca pe o perioada mai lunga.

Calatoriile pentru cursa autocar Lugoj Pforzheim sunt programabile saptamanal, la numarul de telefon afisat pe site. 

Bilete autocar Lugoj Pforzheim

Pentru a afla toate detaliile despre biletele autocar Lugoj Pforzheim puteti suna la numarul afisat pe site si reprezentantii firmei va ofera si locul si ora exacta de imbarcare. In plus, la achizitionarea de bilete autocar Lugoj Pforzheim intra si bagajul la cala ce poate fi de 45 de kilograme, dar si un bagaj mai mic de mana.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar