Transport persoane Medias Heilbronn, Germania


Optati pentru  transport persoane Medias Heilbronn , Germania. Apeleaza la agentia de transport international  persoane Medias Germania ,Ester Tours care va ofera plecari regulate Medias Heilbronn .

Super comfort la cursa de autocarMedias Heilbronn,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Medias in Heilbronn .Plecarea Medias  Heilbronn , Germania se efectueaza la ora 07:30 Medias, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Transport Romania Germania , cursa de autocar Medias  Heilbronn, soseste in statii fixe gara,autogara din Heilbronn.

Transport international  cu autocarul  Medias  Heilbronn, Germania , plecare  deschisa recent in ziua de Sambata  din Medias. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Medias Heilbronn la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Medias Germania Heilbronn Medias  .

Efectuam plecari Heilbronn – Medias in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminicadin Germania la gara sau autogara din Heilbronn.

Conditii Transport persoane Medias Heilbronn 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Medias  Heilbronn achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Medias Heilbronn dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Medias Heilbronn Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Medias Heilbronn Germania rapid si simplu,contactati-ne atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Medias sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar