Preturi bilete de la 120 euro

Cunoastem cat de important este mijlocul de transport atunci cand doriti sa ajungeti  in strainatate, de aceea Estertours va pune la dispozitie cele mai practice si mai avantajoase sisteme de transport international. Autocarul si microbuzul reprezinta o solutie moderna si civilizata pentru numerosii nostri clienti care au apelat de-a lungul timpului la serviciile noastre de transport persoane Moinesti  - Rugby. Vehiculele noastre tranziteaza acest traseu  in fiecare saptamana in zilele de marti si vineri din . Pretul unui bilet pentru un adult are o valoare de 120 de euro, costuri care se pot modifica tinand cont de greutatea bagajelor transportate sau de optiunile alese de pasager. Alaturi de noi veti putea traversa continentul European in conditii sigure, moderne si civilizate. Transportul de persoane Moinesti - Rugby direct la adresa are loc cu autocare moderne marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, toaleta ecologica si sisteme video si audio pentru delectarea pasagerilor. Totodata am cautat si am ales pentru dumneavoastra soferi profesionisti si amabili care vor asista pe tot parcursul calatoriei si care va vor transporta in siguranta la adresa finala.

Avantajele Transportului Moinesti Rugby

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Moinesti Rugby direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Moinesti – Rugby direct la destinatie |  Curse cu microbuzul la adresa

Estertours este unul dintre liderii locali in materie de transport persoane international cu autocarul si cu microbuzul, de aceea, de-a lungul timpului am cautat sa ne imbunatatim serviciile de transport oferind calatorilor nostri o experienta placuta si de incredere. Cursele cu autocarul Moinesti – Rugby  au loc in zilele de marti si vineri cu plecare din . Rugby este un oras si un district din Regatul Unit din comitatul Warwickshire situat in partea central sudica al Angliei si are o populatie de aproximativ 70.000 de locuitori. Orasul este considerat ca fiind locul de nastere al jocului de Rugby dat fiind si numele acestuia prin prezenta inventatorului sau in aceasta localitate William Webb Ellis. Centrul orasului Rugby include numeroase restaurante si diferite pub-uri fiind recunoscut pentru diversitatea sa avand unul dintre cele mai numeroase astfel de locatii pe kilometru patrat din Anglia. Calatorind cu Estertours  catre Rugby din Moinesti veti avea posibilitatea sa transportati bagaje de pana la 40 de kg in mod gratuit. Cursele cu autocarul Moinesti – Rugby la adresa au o perioada de durata de pana la 48 de ore tinand cont de conditiile meteorologice si de starea traficului. Agentia noastra va pune la dispozitie si curse  retur cu destinatie catre cele mai importante orase din tara noastra, tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati ziua in care doriti sa plecati si destinatia iar echipa noastra va furniza cea mai rapida cursa cu autocarul la tarife extrem de avantajoase.

Bilete de autocar Moinesti – Rugby |  Preturi bilete firma transport persoane

Utilizand microbuzul sau autocarul ca mijloc de transport pentru calatoria dumneavoastra catre Anglia din Romania sau retur, veti beneficia atat de un o perioada scurta al transportului cat si de confort sau preturi competitive. Tariful biletelor de autocar Moinesti - Rugby este de 120 de euro pentru un adult. Aceasta suma poate suferi modificari in functie de greutatea bagajelor transportate sau de optiunile alese. Totodata, ca semn de apreciere pentru alegerea facuta, firma noastra de transport persoane international a pregatit si numeroase oferte si reduceri de pana la 50% din valoarea biletului intreg. Cei care doresc sa achizitioneze bilete de autocar Moinesti - Rugby sau retur si calatoresc impreuna cu copii, in grupuri de persoane sau cumpara bilete dus-intors pot beneficia de ofertele noastre. Achizitionarea biletelor se poate face direct la imbarcare din Rugby  sau din Moinesti in ziua in care doriti sa plecati cu rezervare prealabila in cadrul agentiei noastre de transport persoane. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in Anglia sau catre Romania, Estertours  reprezinta partenerul ideal in materie de transport persoane international cu autocarul si cu microbuzul avand preturi avantajoase, confort, un timp rapid al calatoriei si siguranta pentru pasagerii sai.

Contactati-ne pentru transport Rugby – Moinesti

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Moinesti – Rugby. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar