Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Negresti - OlandaPlecare de la BCR, ora 11.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Negresti - Olanda Eastertours efectueaza in fiecare zi curse cu autocarul si transport de persoane Negresti - Olanda cu plecare de la BCR la ora 11.00 cu destinatie catre cele mai importante orase din Olanda. Alaturi de voi veti beneficia de preturi avantajose pentru bilelte de transport, incepand cu 120 de euro pentru adulti si cu reduceri semnificative pentru alte grupuri de persoane precum copii sa pentru cei care achizitioneaza bilete dus - intors. Microbuzele si autocarele pe care vi le punem la dispozitie se afla in cea mai buna stare tehnica si vizuala, oferind calatoriilor sai, grup sanitar, sistem video si audio, aer conditionat si scaune rabatabile, confortabile si spatioase. De asemenea, transportul de persoane Negresti - Olanda dispune de soferi experimentati si profesionisti care cu amabilitate va va ajuta in orice problema intampinati si care va vor transporta in siguranta catre adresa finala. Olanda este una dintre cele mai liberale tari din regiune, avand multe legi permisive si care reprezinta pentru romani o importanta sursa turistica dar si economica, multe persoane calatorind anual catre si din aceasta tara in vacanta sau pentru ocuparea unui loc de munca.

Avatanjele transportului Negresti - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Negresti - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Negresti - Olanda direct la destinatie In fiecare zi de la BCR, la ora 11.00 au loc curse cu autocarul Negresti - Olanda direct la destinatia dvs. la preturi competitive si in conditii modern si civilizate de transport. Autocarul sau microbuzul va pune la dispozitie atat beneficii financiare datorita costurilor reduse ale transportului dar si conditii adecvate de transport. Alaturi de Eastertours puteti calatori catre principalele orase din Olanda insotiti de bagaje de maxim 40 de kg, de cala sau pe care le puteti transporta cu dvs. direct in autocar, in mod gratuit. Nu in ultimul rand, Cursele Negresti - Olanda cu microbuzul sau autocarul la adresa sunt insotite si de o masa calda pe traseu si cafea pentru a va bucura de o calatorie linistita, in cele mai bune conditii. Municipiul Negresti este localizat in judetul Vaslui din zona Moldovei al Romaniei, are in componenta aproximativ 7 sate mai mici cu o populatie totala de 8.000 de locuitori. Din aceasta zona au loc zilnic curse cu autocarul sau cu microbuzul care transporta persoane pe ruta Negresti - Olanda tur si retur la unele dintre cele mai avantajose tarife din piata si in conditii excelente de calatorie.

Bilete autocar Negresti - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa calatoreasca in Europa cu ajutorul microbuzului sau autocarului datorita preturile exctrem de avantajose pe care aceste sisteme de transport le ofera. Astfel, Eastertours vine in ajutorul dvs. cu oferte special pentru biletele de autocar Negresti - Olanda la pretul de 120 euro. Acest tarif poate creste tinand cont de destinatia finala, optiuni sau de bagajul transportat. De asemenea, echipa noastra va pregatit si oferte promotionale cu reduceri de pana la 30% destinate copiilor, grupurilor de persoane sau clientilor fideli. Preturile biletelor Negresti - Olanda cu autocarul pot fi achizitionate direct la imbarcarea un vehicul dar printr-o rezervare prealabila realizata in cadrul companiei noastre de transport persoane international.

Transport Negresti - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Negresti

Echipa noastra vas ta la dispozitie cu raspunsuri la eventuale intrebari legate de transportul de persoane Negresti - Olanda sau cu detalii legate de programul curselor, orasele in care ajungem sau de ofertele noastre. Nu in ultimul rand pentru alte informatii sau pentru rezervari de bilete, ne mai puteti contacta la si telefon 0773.908.912 sau la email office@estertours.ro, unde un membru al companiei noastre va va asista in cel mai scurt timp.