Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport persoane ONESTI - ANGLIA , bilete autocar


Transport persoane Onesti Anglia,bilete autocar

Transport persoane Onesti Anglia ,localitatile in care veti ajunge prin firma noastra de transport international persoane va ofera transport cu autocar Onesti Anglia chiar si la adresa dorita din UK .Transportul Onesti Anglia se efectueaza cu autocare si microbuze de 3 si 4 stele plecari saptamanale Onesti Anglia in ziua de JOI diminiata Gara .

1. Londra, Woking, Slough, Bracknell, Reading, Swindon, Bristol, Newport, Cardiff, Swansea, Birdgwater, Taunton, Exeter, Exmouth, Plymouth, Truro, Yoveil, Dorchester, Poole, Bournemouth, Portsmouth, Chichester, Southampton, Salisbury, Basingstoke, Krawley;

2. Calais, Dover, Ashford, Canterbury, Londra, Alysbury, Oxford, Banbury, Gloucester, Cheltenham, Worcester, Coventry, Birmingham, Telford, Stafford, Stoke On Trent, Nortwich, Warrington, Chester, Liverpool, Manchester, Bolton, Blackburn, Preston, Blackpool, Lancaster, Carlisle, Glasgow;

3. Londra, Watford, St Albans, Hemel Hempstead, Luton, Milton Keynes, Bedford, Northampton, Rugby, Leicester, Nottingham, Derby, Mansfield, Chesterfield, Workshop, Sheffield, Roterham, Doncaster, Barnsley, Leeds, Bradford, York, Richmond, Darlington, Middlesbrough, Sunderland, Newcastle, Edinburghg;

4. Southend on sea, Basildon, Chelmsford, Harlow, Colchester, Ipswich, Cambridge, Thetford, Norwich, Peterborough, Corby, Boston, Newark-on-Trent, Lincoln, Grimsby, Scunthorpe, Hull, Scarborough, Whitby.


Pe langa reducerile la biletele pentru copii, optand pentru transport Onesti Anglia organizat de firma noastra, veti mai putea beneficia de o masa calda si gustoasa pe care o oferim gratuit pe parcursul traseului.

Transport autocar microbuz Onesti Anglia

Consideram ca pentru binele pasagerilor nostri serviciul de transport cu autocar si microbuz Onesti Anglia trebuie sa ofere urmatoarele componente: soferi bine pregatiti pentru curse lungi si obositoare; masini bine echipate cu utilitati moderne precum scaune pe care sa se poata sta si dormi confortabil, televizoare, sisteme de climatizare performante, frigidere s.a.m.d; si preturi accesibile oricui.

De asemenea, transport autocar Onesti Anglia trebuie sa ii asigure celui care calatoreste sentimentul ca nimic rau nu i se poate intampla – numai asa, pasagerii vor putea sa ne aleaga din multimea de oferte ori de cate ori calatoresc.

Cursa autocar Onesti Anglia

Chiar daca nu locuiti in Onesti si mai aveti cate ceva de rezolvat inainte de a va imbarca pentru calatorie, trebuie sa aveti in vedere ca trebuie sa fiti prezenti la Gara CFR, locul din care pleaca autocarele, inainte de ora 9.

Puteti opta pentru orice cursa autocar Anglia Onesti in ziua de DUMINICA.  De asemenea, trebuie sa stiti ca pentru orice cursa autocar Onesti Anglia confortul este garantat de autocare precum Setra, Mercedes sau Scania Irizar.

Bilete autocar Onesti Anglia

Pentru bilete autocar Onesti Anglia veti plati sume mici, la care se fac si reduceri in anumite conditii: pentru copiii de pana in doi ani veti primi o reducere de 50%, dar de la Onesti si pana la destinatia din Anglia va trebui sa tineti copilul in brate;  iar pentru copiii de 2-10 ani veti primi o reducere de 10% din costul biletului. De asemenea, in costul de bilete autocar Onesti Anglia intra la transportul de persoane Onesti Anglia gratuit a doua bagaje: unul de mana pe care il luati in autocar si unul de maxim 50 kg ce se va depozita la cala.

ORAS SOSIRE LA ADRESA DORITA PRET LIRE
DOVER LA ADRESA 100 LIRE
LONDRA LA ADRESA 100 LIRE
CANTERBURY LA ADRESA 100 LIRE
ASHFORD LA ADRESA 100 LIRE
MAIDSTONE LA ADRESA 100 LIRE
WOKING LA ADRESA 125 LIRE
READING LA ADRESA 125 LIRE
WATFORT LA ADRESA 125 LIRE
ENFIELD LA ADRESA 125 LIRE
BASILIDON LA ADRESA 125 LIRE
LUTON LA ADRESA 125 LIRE
SUTTON LA ADRESA 125 LIRE
CRAWLEY LA ADRESA 125 LIRE
OXFORD LA ADRESA 125 LIRE
BRISTOL LA ADRESA 125 LIRE
BEDFORD LA ADRESA 125 LIRE
CAMBRIGE LA ADRESA 125 LIRE
GLOUCESTER LA ADRESA 125 LIRE
MILTON KEYNES LA ADRESA 125 LIRE
COVENTRY LA ADRESA 125 LIRE
BIRMINGHAM LA ADRESA 125 LIRE
NOTTINGHAM LA ADRESA 125 LIRE
WOLWERHAMPTON LA ADRESA 125 LIRE
LIVERPOOL LA ADRESA 125 LIRE
MANCHESTER LA ADRESA 125 LIRE
SHEFFILD LA ADRESA 125 LIRE
BRADFORD LA ADRESA 125 LIRE
LEEDS LA ADRESA 125 LIRE
NEWCASTLE UPON TYNE LA ADRESA 165 LIRE
SUNDERLAND LA ADRESA 165 LIRE
CHELMSFORD LA ADRESA 125 LIRE
COLCHESTER LA ADRESA 125 LIRE
LINCOLN LA ADRESA 125 LIRE
BLACKBURN LA ADRESA 125 LIRE
BLACKPOOL LA ADRESA 125 LIRE
LANCASTER LA ADRESA 125 LIRE
YORK LA ADRESA 125 LIRE
HULL LA ADRESA 165 LIRE
GRYMSBY LA ADRESA 165 LIRE