Oradea Bonn

Transport persoane Oradea Bonn, Germania


Compania noastra se ocupa saptamanal de organizarea curselor de transport persoane Oradea Bonn, Germania precum si alte curse internationale cu destinatii exacte. Asadar, LUI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 00:00 GARA CFR  pasagerii pleaca spreBonn reprezentand una din cele mai ieftine, sigure si mai rapide variante de transport de pe piata.

Serviciul de transport persoane Oradea Bonn este foarte cautat din mai multe cauze, una din ele fiind aceea ca se ofera in timpul calatoriei o masa gratuita, precum si reduceri spectaculoase, mai ales pentru elevi, pensionari si studenti ori grupuri de oameni, si copiii,

Transport autocar Oradea Bonn

In timpul unei curse de transport autocar Oradea Bonn, pasagerii pot sta linistiti stiind ca soferii vegheaza la siguranta lor si le ofera cele mai bune conditii. Pe timp de noapte, scaunele se rabateaza pentru ca pasagerii sa se odihneasca foarte bine, iar pe timp de zi, oamenii se pot uita la filmele preferate, pot asculta muzica si pot beneficia de cele mai bune sisteme climaterice si toalete ecologice.

La cererea clientului, serviciul de transport autocar Oradea Bonn il lasa la adresa ceruta.

Cursa autocar Oradea Bonn

Indiferent de scopul si durata vizitei, cursa de autocar Oradea Bonn se va dovedi o varianta eficienta si un serviciu rapid si sigur. Faptul ca firma pune la dispozitie 4 curse de autocar Oradea Bonnpe saptamana nu poate fi decat in avantajul clientului care are de unde sa aleaga, intre zilele de plecare.

Bilete autocar Oradea Bonn

Mai multe detalii despre costul pentru bilete autocar Oradea Bonn se pot afla la numarul de telefon afisat pe site. Mai mult de atat, rezervarile pentru bilete autocar Oradea Bonnse pot face rapid, telefonic. 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar