Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Oradea - OlandaPlecare de la gara, ora 00.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Oradea - Olanda Realizam curse zilnice direct la destinatie cu autocare moderne bine echipate si verificate periodic la preturi extreme de competitive. Daca sunteti in cautarea de transport persoane Oradea - Olanda, Estertours va poate transporta in siguranta in tara lalelor cu microbuze si autocare moderne, verificate periodic tehic si estetic, pentru a pune la dispozitia clientilor nostri doar cele mai bune sisteme de transport. Autocarele si microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu aer conditionat, sisteme video si audio, scaune rabatabile spatioase si commode, toaleta ecologica. De asemenea, pentru transportul de persoane Oradea - Olanda aveti la dispozitie doar cei mai pregatiti si amabili soferi, care va vor duce la adresa dorita in deplina siguranta. Estertours are pentru dvs. cele mai avatajoase oferte de pret in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet incepe de la 120 de euro si poate creste in functie de bageje, destinatie sau alte optiuni. Plecarile se realizeaza in fiecare la ora 00.00 de la gara din localitate.

Avatanjele transportului Oradea - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Oradea - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Oradea - Olanda direct la destinatie Firma noastra de transport persoane international realizeaza in fiecare zi curse cu autocarul Barlad - Olanda direct la destinatie cu plecare de la gara la ora 00.00 din Oradea, cu destinatie catre principalele orase si localitati din Olanda. Calatorind alaturi de compania noastra veti avea parte de posibilitatea de a transporta pana la 3 bagaje cu o greutate maxima de 40kg in mod gratuit. De asemenea, in pretul biletului mai aveti inclus cafea si o masa calda pe traseu, ca semn de recunostiinta din partea noastra pentru alegerea facuta. Durata curselor catre Olanda din Oradea poate dura si pana la 2 zile in functie de destinatia finala. Oradea este municipiul de resedinta al judetului Bihor, din zona Crisanei din vestul tarii noastre, fiind unul dintre cele mai importante si mai pline de istorie localitate din aceasta zona cu o populatie de aproximativ 200.000 de locuitori. Cursele cu microbuz Oradea - Olanda se realizeaza in fiecare zi, cu plecare din localitate, catre adresa dvs. finala. Serviciile noastre se ridica la cele mai inalte standard de calitate in raport cu pretul oferit si facem tot posibilul sa oferim de fiecare data clientilor nostril una dintre cele mai placate experiente indiferent de motivul calatoriei.

Bilete autocar Oradea - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Unele dintre cele mai bune oferte din piata le puteti gasi in cadrul companiei Estertours. Daca sunteti in cautare de bilete autocar Oradea - Olanda, cu ajutorul companiei noastre puteti calatori catre tara lalelelor incepand cu 120 euro. Acest tariff poate creste in functie de bagaje, optiuni suplimentare sau destinatia finala. De asemenea. Echipa noastra va pregatit oferte special si reduceri de pana la 30% pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur - retur. Indiferent de tipul calatoriei dvs., in interes de serviciu sau in vacanta alaturi de prieteni ori familie, alaturi de noi veti avea parte de cele mai accesibile preturi dar si de conditii modern, sigure si confortabile de transport persoane. Biletele de microbus pot fi achitate direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa plecati, printr-o rezervare in prealabil in cadrul companiei noastre.

Transport Oradea - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport persoane Olanda - Oradea

Va stam la dispozitie cu detalii si informatii priviind cursele cu autocarul su transportul de persoane pe ruta Oradea - Germania la telefon 0773.908.912. De asemenea, ne mai puteti contacta pentru detalii suplimentare, informatii legate de ofertele noastre special sau de programul curselor la adresa de mail office@estertours.ro.