Preturi bilete de la 130 euro

Calatoriile catre Anglia sunt des efectuate prin intermediul autocarelor si al microbuzelor din pricina costurile reduse dar si al confortului pe care il ofera autocarele moderne si al sigurantei. Mai mult decat atat multe persoane sunt in cautarea de transport persoane Orastie – Liverpool cu autocarul din motive ecologice, acest mijloc de transport avand cel mai scazut indice de poluare dintre toate sisteme de transport in comun. Pretul unui bilet de autocar pe tronsunul Orastie – Liverpool sau retur incepe de la 130 euro si poate creste usor in functie de bagaje sau de alte optiuni pe care calatorul le poate obtine. Plecari din Parcare supermarket LIDL la ora 08:00 cu autocare moderne marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, toaleta si sistem audio-video. Realizam calatorii in principalele zile din saptamana cu plecare Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata catre cele mai importante localitati si regiuni dinRegatul Unit. Soferii firmei noastre de transport persoane Orastie – Liverpool va vor sta la dispozitie pe toate durata calatoriei cu asistenta pentru bagaje si cu alte informatii legate de calatoria pe care o efectuati. Sisteme de transport pe care vi le oferim sunt periodic verificate din punct de vedere tehnic si estetic, pentru a ne asigura ca aveti parte de mijloace de transport sigure si confortabile.

Avantajele Transportului Orastie Liverpool

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Orastie Liverpool direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Orastie – Liverpool direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

Firma Estertours de transport persoane international va ofera curse cu autocarul Orastie – Liverpool direct la destinatie, cu plecare Parcare supermarket LIDL la ora 08:00. Prin intermediul nostru puteti calatori catre principale orase din Regatul Unit la tarife avantajoase si cu bagaje de pana la 40 de kg in mod gratuit pe care le puteti transporta atat in sectorul special destinat bagajelor sau in interiorul autocarului, daca aveti bagaje de mana. Timpul calatoriilor cu autocarul sau cu microbuzul pe ruta Orastie – Londra este realizat in maxim doua zile, tinand cont de conditiile meteorologice sau de situatia traficului. Liverpool este un Burg Metropolitan din regiunea North West England, fiind unul dintre cele mai importante si cunoscute zone din Anglia dar si din lume, avand in total o populatie de peste 1.000.000 de locuitori si fiind a 5-a regiune din Anglia ca densitate. Portul orasului a fost si ramane de interes major pentru aceasta zona dar si pentru Anglia, avand in instorie un rol semnificativ in din punct de vedere al comertului si al economiei dar si in timpului conflictelor militare. Curselor retur cu autocarul Liverpool – Orastie au loc in

principalele zile din saptamana cu destinatie directa catre Orastie cat si catre alte orase din tara noastra.

Bilete autocar Orastie – Liverpool | Preturi bilete firma transport persoane

Compania noastra de transport persoane are pentru dvs. cele mai avantajose tarife pentru bilete de autocar Orastie – Liverpool cu preturi incepand cu 130 euro pentru un adult. Costurile pot creste usor in functie de greutatea bagajelor transportate sau de alte optiuni. In semnde recunostiinta pentru alegerea facura, Estertours va pregatit si o serie de beneficii si de reduceri pentru cursele efectuate cu autocarul sau microbuzul pe ruta Orastie – Liverpool sau retur. Va oferim o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur-retur.Achizitionarea biletelor paote fi realizata intr-un mod facil direct la imbarcare in ziua in care plecati cu conditia de a ne anunta cu cateva zile inainte pentru rezervarea locurilor. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti catre sau din Anglia, Estertours este o alegere inspirata atat din punct de vedere al costurile pentru transport dar si datorita confortului si sigurantei pe care vi-l oferim.

Contactati-ne pentru transport Liverpool – Orastie

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Orastie – Liverpool. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar