Pitesti Düsseldorf

Transport persoane Pitesti Düsseldorf, Germania


In prezent, compania noastra realizeaza cu succes curse de transport persoane Pitesti Düsseldorf, Germania, la intervale regulate, saptamanal. Cursele catre Düsseldorf pleaca MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, Târgul din Vale, Nr.54 (incinta Autogara Sud) ora 07:00 si se dovedesc optiunea ideala pentru romanii care vor sa ajunga aici pentru a munci, pentru a-si construi o noua viata, sau pur si simplu pentru a vizita locuri noi si pentru a se relaxa intr-o vacanta de vis.

In Düsseldorf, orasul de pe Main, cu o economie infloritoare, care a fost la un moment dat centrul european de tipografie  si design, care chiar si in ziua de azi raman ocupatii importante, cu numeroase atractii artistice si muzee, cladiri vechi insa restaurate si festivaluri importante, vizitatorii se pot bucura de relaxare.

Serviciul de transport persoane Pitesti Düsseldorf include si servicii importante care intra in pretul biletului de calatorie, cum ar fi masa gratuita servita pe traseu si reducerile pentru studenti, copii, elevi, dar si pensionari si grupuri de cate cinci persoane.

Transport autocar Pitesti Düsseldorf

Desi unii oameni sunt reticenti la calatoriile de acest gen si prefera avionul, cu siguranta transport autocar Pitesti Düsseldorf va fi o solutie mult mai sigura, autocarele Setra, Scandia Irizar sau Mercedes asigurand confortul calatorilor pentru a ajunge in siguranta la destinatie. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele care se rabateaza, oamenii se pot uita la programe video, la filme, pot asculta muzica si pot merge chiar la toaleta ecologica din interiorul autocarului.

Cel mai bun lucru la serviciul de transport autocar Pitesti Düsseldorf se va dovedi faptul ca pasagerii pot fi transportati la adresa exacta.

Curse autocar Pitesti Düsseldorf

Indiferent care ar fi motivul plecarii, personal sau profesional, pentru studii, job sau in concediu, cursa de autocar Pitesti Düsseldorf reprezinta cea mai buna alegere.

In zilele de marti, joi si sambata, cursa de autocar Pitesti Düsseldorf poate fi programata din autogara Filaret.

Bilete autocar Pitesti Düsseldorf

Mai multe detalii despre costul unor bilete autocar Pitesti Düsseldorf pot fi aflate in mod simplu si direct sunand la numarul de telefon disponibil. In plus, rezervarea acestor bilete autocar Pitesti Düsseldorf asigura o calatorie chiar si la usa locuintei din Germania.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar