Pitesti Giessen

Transport persoane Pitesti Giessen, Germania


Compania noastra organizeaza saptamana de saptamana curse de transport persoane Pitesti Giessen, Germania,indeosebi in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 06:00 Pitesti, Autogara Nord. Fiind o destinatie putin mai neobisnuita, iar distanta de la aeroport si pana in localitate fiind destul de mare, cursa de transport persoane Pitesti Giessen se va dovedi cea mai buna varianta.

In Giessen, un orasel minunat din tinutul Baden-Wurttemberg din Germania, sunt programate saptamanal curse de autocar pentru cei care pleaca in vizita, pentru a se relaxa sau pentru a gasi un job mai bun.

Serviciile de transport persoane Pitesti Giessen includ cu siguranta si masa calda gratuita ce intra in pretul biletului, dar si reduceri la biletele cumparate pentru elevi, studenti, pensionari sau grupuri de mai mult de 5 persoane. In plus, copiii de pana in 2 ani nu platesc nimic, iar cei de pana in 12 ani platesc jumatate din bilet.

Transport autocar Pitesti Giessen

In autocarele Mercedes, Scania Irizar sau Setra, calatorii se pot simti in siguranta si pot ajunge la destinatie fara probleme, apeland cu incredere la serviciile de transport autocar Pitesti Giessen. In autocar se poate dormi, pentru ca scaunele sunt rabatabile, pasagerii se pot relaxa ascultand muzica sau vizionand filme, pot merge la una din toaletele ecologice din autocar etc.

Celor care cer sa fie lasati la o anumita adresa le va fi indeplinita aceasta dorinta in cadrul serviciului de transport autocar Pitesti Giessen.

Cursa autocar Pitesti Giessen

Un schimb de experienta, un job mai bine platit, o vizita la o ruda mutata departe, acestea sunt motivele pentru care oamenii aleg sa mearga cu autocarul oana in Giessen. Cursa autocar Pitesti Giessen este desfasurata in cele mai bune conditii.

In plus, o cursa autocar Pitesti Giessen poate fi programata saptamanal in functie de programul si necesitatile calatorilor.

Bilete autocar Pitesti Giessen

La biletele autocar Pitesti Giessen, preturile sunt exprimate direct pe site, loc in care se indica si locul si ora de imbarcare. Iar la achizitionarea de bilete autocar Pitesti Giessen este inclusa si valoarea bagajului de cala de 45 de kilograme in doua genti voluminoase si bagajul de mana.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar