Pitesti Rosenheim

Transport persoane Pitesti Rosenheim, Germania


Transport persoane Pitesti  Rosenheim cu autocar microbuz de 4 ori pe saptamana. Transport persoane Pitesti  Rosenheim cu autocar microbuz in fiecare Luni, Miercuri, Vineri si Sambata de la Târgul din Vale, Nr.54 (incinta Autogara Sud) ora 07:00. Cursa include reduceri considerabile pentru persoanele care calatoresc in grup si o serie de alte beneficii si avantaje pe care le vom enumera mai jos.

Transport persoane Pitesti Rosenheim, Germania la adresa! Un serviciu atipic pentru cele mai multe firme de transport, se asigura Transport persoane Pitesti Rosenheim, Germania la adresa de destinatie sau la adresa dorita. S-a constatat ca persoanele care calatoresc apreciaza nespus acest avantaj deoarece sunt scutite ca dupa un drum lung si greu sa exploreze imediat orasul pentru a descoperi unde urmeaza sa innopteze.

Cursa de autocar Pitesti Rosenheim

este una foarte sigura. Pentru cursa de autocar Pitesti Rosenheim este inclus serviciul de livrare la destinatie motiv pentru care calatorii nu se supun niciunui risc. Este lesne de intels ca fiind pentru prima data intr-un oras necunoscut, cu mai multe bagaje nu este confortabil mersul pe jos sau cu transportul in comun.

Preturile pentru Bilete autocar Pitesti Rosenheim au cel mai mic pret raportat la calitatea serviciilor. Acestea pot fi achizitionate de la casa de bilete autocar Pitesti Rosenheim de la adresa mentionata mai sus si este recomandat sa fie luate din timp pentru adresa dorita altfel exista riscul de a nu mai gasi autobuz in momentul dorit. Pretul este incepand de la 120 de euro la care se va face o reducere pentru copii de 20 de eura si o reducere personalizata pentru grupurile de persoane. De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca reducerea se aplica copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani. In pret este inclus si un bagaj de cel mult 40 kg, cafeaua si o masa.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar