Alaturi de Estertours puteti calatori catre principalele orase din Anglia din si catre Ramnicu Sarat la cele mai avantajose preturi din piata locala. Va punem la dispozitie servicii profesioniste de transport persoane Ramnicu Sarat – Dover incepand cu pretul de 100 de euro pentru un adult. Acest tarif poate creste tinand cont de bagajul transportat sau de alte optiuni la care un pasager poate opta. Transportul persoanelor se realizeaza in cele mai adecvate si civilizate conditii cu autocare si mcirobuze de ultima generatie, verificate periodic si bine intretinute atat tehnic cat si estetic. Calatorind alaturi de compania noastra veti beneficia de autocare marca Mercedes, Setra de trei si patru stele, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, aer conditionat, sistem audio si video cat si cu toaleta ecologica. Transportul de persoane Ramnicu Sarat - Dover se realizeaza in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata, cu plecare . Am pregatit pentru dvs. nu doar sisteme moderne si performante de transport dar si soferi profesionisti care isi cunosc bine traseul si care va pot duce in siguranta catre destinatia dorita. De asemenea, acestia va vor sta la dispozitie cu orice problema sau dificultate intampinati.

Avantajele Transportului Ramnicu Sarat Dover

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Ramnicu Sarat Dover direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Ramnicu Sarat - Dover direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

Daca sunteti in cautarea de curse cu autocarul Ramnicu Sarat – Dover, firma noastra de transport persoane v-a pregatit cele mai avantajose preturi dar si servicii. Puteti calatori catre cele mai importante orase din Anglia atat tur cat si retur in conditii sigure si confortabile. Plecarile din Ramnicu Sarat catre Dover au loc in zilele de Miercuri, Joi, Vineri si Sambata, cu plecare . Durata unei curse poate dura pana la 2 zile in functie de conditiile de pe traseu sau de vreme. Alegand Estertours ca partener de calatorie veti avea posibilitatea sa transportati in mod gratuit bagaje de cala si de mana de pana la 40 de kg in pretul biletului fara o taxa suplimentara. Dover este un oras si un important port din sun – estul Angliei situat in districtul Kent si are legatura cu Franta prin cea mai mica distanta din Canalul Angliei. Orasul este principala locatie de intrare si de iesire din Marea Britanie iar acest lucru este atestat inca din cele mai vechi timpuri. De asemenea localitatea are o populatie de aproximativ 30.000 de locuitori, marea majoritate lucrand in sectorul naval. Cursele cu microbuzul Ramnicu Sarat – Dover la adresa ofera pasagerilor cele mai accesibile conditii de transport in deplina siguranta si cu un timp de parcurs de pana la 2 zile. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti catre Dover, Estertours are pentru dvs. cele mai avantajose oferte atat pentru curse in scop de vacanta cat si pentru cei care calatoresc in interes de serviciu.

Bilete autocar Ramnicu Sarat - Dover | Preturi bilete firma transport persoane

Alaturi de firma noastra de transport persoane international puteti achizitiona bilete de autocar Ramnicu Sarat – Dover la pretul de 100 euro pentru un adult. Totodata aveti parte de reduceri considerabile de pana la 50% pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete dus – intors. Estertours v-a pregatit cele mai competitive oferte pentru calatoria cu autocarul sau microbuzul in Anglia dar si vehicule de ultima generatie dotate corespunzator pentru a oferi pasagerului cele mai civilizate conditii de calatorie. Biletele de microbuz Dover – Ramnicu Sarat sau retur pot fi achizitionate direct la urcare in ziua in care doriti sa plecati dar printr-o rezervare la agentia noastra cu cateva zile inainte pentru a va pregati corespunzator cererea. Alaturi de compania noastra de transport persoane puteti calatori eficient atat in vacanta alaturi de familie sau prieteni cat si pentru ocuparea unui loc de munca cu autocare si microbuze moderne catre si din Anglia catre Romania la preturi extrem de avantajoase.

Contactati-ne pentru transport Dover – Ramnicu Sarat

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Ramnicu Sarat – Dover. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar