Transport persoane Ramnicu Valcea Nürnberg, Germania


Prestam servicii de  transport persoane Ramnicu Valcea Nürnberg , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Ramnicu Valcea Germania, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Ramnicu Valcea Germania.

Curse  autocar Ramnicu Valcea Nürnberg

, Germania cu autocare ultramoderne Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Ramnicu Valcea Nürnberg .Plecarea Ramnicu Valcea Nürnberg, Germania  se efectueaza la ora 07:00 cu plecare din Ramnicu Valcea, Autogara 1 Mai (ANTARES) in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Realizam curse de autocar Ramnicu Valcea Nürnberg, Germania in statii fixe precum gara sau autogara din Nürnberg.

O noua cursa transport cu autocarul Ramnicu Valcea Nürnberg, Germania , plecare in ziua de Sambata Ramnicu Valcea. Super Oferta la biletele de autocar Ramnicu Valcea Nürnberg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Ramnicu Valcea Germania Nürnberg Ramnicu Valcea .

Intoarcera din Germania, plecarea Nürnberg – Ramnicu Valcea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Ramnicu Valcea Nürnberg:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Ramnicu Valcea Nürnberg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Ramnicu Valcea Nürnberg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Ramnicu Valcea Nürnberg are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Ramnicu Valcea Nürnberg, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Ramnicu Valcea Nürnberg !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar