Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Reghin - OlandaPlecare de la peco Lukoil-politie, ora 17.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Reghin - Olanda Reghin este unul dintre cele mai importante localitati din judetul Mures, fiind un important punct istoric, cultural si turistic din regiune. De asemenea, din aceasta localitate sunt realizate servicii de transport persoane Reghin - Olanda, in fiecare zi incepand cu ora 17.00 de la Peco Lukoil de la Politie. Autocarele si microbuzele noastre desfasora curse zilnice catre cele mai importante destinatii si regiuni din Olanda la pretul de 120 euro pentru un adult. Nu in ultimul rand, pentru a avea parte de o calatorie civilizata si sigura, v-am pregatit sismte de transport bine echipate, si corect intretinute, adminis trate de soferi profesionisiti, amabili si care isi cunosc cu promptitudine traseul. Pentru transportul de persoane Reghin - Olanda, v-am pregatit autocare de ultima generatie, verificate periodic, tehnic si estetic, dotate cu aer conditionat, sistem video - audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile, spatioase si extrem de confortabile pentru fiecare pasager in parte.

Avatanjele transportului Reghin - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Reghin - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Reghin - Olanda direct la destinatie Realizam plecari zilnice si curse cu autocarul Reghin - Olanda la cele mai avantajose preturi din piata, cu imbarcare de la ora 17.00 de la Peco Lukoil - Politie. Ajungem direct la destinatia clientului, acest fiind unul dintre cele mai importante avantaje pe care le aveti alegand Estertours ca si partener de calatorie in strainatate. De asemenea, un alt avantaj pe care il aveti alaturi de noi este posibilitatea de a calatori alaturi de bagaje de cala sau de mana de maxim 40 de kg, incluse in pretul biletului. Perioada unei calatorii pe tronsonul Reghin - Olanda poate dura pana la 2 zile in functie de destinatia dvs. finala. Nu in ultimul rand, v-am pregatit in mod gratuit si o masa calda, cafea sau bauturi racoritoare, pe care soferul nostru vi le ofera intr-o locatie placuta de pe traseu in mod gratuit. Reghin este unul dintre cele mai importante resedinte urbane din Transilvania, fiind un municipiu al judetului Mures, ce se bucura de o populatie de aproximativ 33.000 de loucitori, fiind alcatuit din 3 localitati. Mai mult decat atat, cursele cu microbuzul Olanda - Reghin se realizeaza in fiecare zi direct de la destinatia dvs. catre Reghin, in cele mai bune conditii posibile.

Bilete autocar Reghin - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Suntem unul ditre lideri locali cu privire la volumul de pasageri transportati anual dar si datorita unor preturi extrem de avantajose in raport cu serviciile oferite. Pretul unui bilet de autocar Reghin - Olanda si retur incepe de la 120 euro si poate creste in functie de optiuni, bagaje sau destinatia finala. De asemenea, Estertours va pune la dispozitie servicii profesioniste pentru transportul de persoane international dar si reduceri de pana la 30% destinate copiilor, clientilor fideli, grupurilor de persoane sau pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete dus - intors. Indiferent de tipul calatoriei dvs. biletele de microbuz Olanda - Reghin pot fi extrem de competitive si usor de procurat, direct la urcarea in vehicul dar printr-o rezervare in prealabil la compania noastra prin telefon sau email.

Transport Reghin - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Reghin

Va stam la dispozitie de luni pana sambata inclusiv cu informatii si detalii legat de cursele cu autocarul si microbuzul pe care le realizam in Europa la adresa de mail office@estertours.ro. De asemenea, pentru rezervari de bilete si pentru alte intrebari legate de serviciile noastre de transport persoane Reghin - Olanda, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912.