Resita Augsburg

Transport persoane Resita Augsburg, Germania


transport persoane Resita Augsburg, Germania, saptamanal, si alte curse internationale. In zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 11:30 Resita, Gara calatorii se pot prezenta pentru a pleca spre destinatie, in siguranta si cu una din cele mai ieftine mijloace de transport.

In Augsburg, unul din cele mai frumoase orase universitare din tara, oamenii vin in general la studii sau continuarea acestora, pentru a vizita obiectivele turistice si artistice de aici, pentru a se relaxa, pentru a-si petrece o mini vacanta placuta, optand pentru o cursa de transport din timpul saptamanii in zilele de joi, vineri, marti, dar si la final de saptamana, sambata.

Serviciul de transport persoane Resita Augsburg include si servicii gratuite, care intra in pretul biletului, gratie carora oamenii aleg sa plece prin intermediul firmei catre mai multe destinatii, servicii precum masa gratuita oferita pe traseu, reduceri la bilete – copiii pana in 2 ani nu platesc nimic, cei intre 2 si 12 ani platesc jumatate din bilet iar reduceri mai au si elevii, pensionarii, studentii si grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Resita Augsburg

Oamenii care aleg sa circule cu firma noastra se vor bucura de calatorii in siguranta pe transport autocar Resita Augsburg, pe distante foarte mari, cu autocare Mercedes, Scania Irizar sau Setra astfel incat satisfactia sa fie la cote maxime. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele rabatabile, pasagerii pot privi la programele video, filme, pot asculta muzica, iar toaletele ecologice sunt o optiune mult mai sigura si mai eficienta decat opririle pe traseu.

Serviciul de transport autocar Resita Augsburg duce pasagerii chiar si la o adresa specificata.

Cursa autocar Resita Augsburg

Indiferent ca plecati la un schimb de experienta, la cursuri, continuare de studii, pentru un job mai bun, sau pentru un concediu, cursa autocar Resita Augsburg se va dovedi cea mai buna alegere facuta.

Calatoriile pentru cursa autocar Resita Augsburg se pot programa saptamanal.

Bilete autocar Resita Augsburg

Numarul de telefon este afisat pe site pentru ca dvs. sa sunati si sa aflati costul exact pentru bilete autocar Resita Augsburg, la ce ora este imbarcarea si unde se face.

Rezervarea pentru bilete autocar Resita Augsburg se realizeaza simplu si rapid indiferent de perioada din an.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar