Resita Magdeburg

Transport persoane Resita Magdeburg, Germania


Curse de microbuz,autocar  organizate saptamanal, transport persoane Resita Magdeburg, Germania in zilele de LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 11:30 Resita, Autogara Transmontana. Astfel oamenii pot ajunge la destinatie foarte rapid si in conditii de deplin confort si siguranta. In cadrul aceleiasi firme se organizeaza si alte curse internationale in Germania .

Cursele de transport persoane Resita Magdeburg sunt puse la dispozitie patru  zile pe saptamana doritorilor.

In cadrul serviciilor de transport persoane Resita Magdeburg sunt asigurate si alte beneficii, cum ar fi masa calda asigurata in mod gratuit pe traseu si reducerile la biletede autocar si microbuz  .De asemenea, si grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la bilete.

Transport autocar Resita Magdeburg

Calatoriile pe transport autocar Resita Magdeburg sunt asigurate de firma noastra cu autocare,microbue  de cea mai buna calitate, Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate cu toalete ecologice, cu scaune rabatabile, cu sisteme moderne cu ajutorul carora calatorii se pot delecta ascultand muica sau urmarind filme.

Cei care trebuie sa ajunga la o anumita adresa si nu cunosc locurile, pot cere acest lucru in cadrul serviciului de transport autocar Resita Magdeburg si soferii ii vor ajuta.

Cursa autocar Resita Magdeburg

Cursa de autocar Resita Magdeburg poate fi programata saptamanal in anumite zile, sunand la numarul de telefon afisat pe site. Astfel oamenii pot fi siguri ca prind un loc bun pe scaunele confortabile la cursa autocar Resita Magdeburg.

Bilete autocar Resita Magdeburg

Pe site este afisat un numar de telefon la care oricine poate suna pentru a afla cat ii va costa achizitionarea unor bilete autocar Resita Magdeburg, de unde se face imbarcarea, cand si la ce ora.

In plus, la achizitionarea de bilete autocar Resita Magdeburg intra si transportul a 40 de kilograme de bagaj la cala si a unui bagaj mic de mana.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar