Roman Frankfurt

Transport persoane Roman Frankfurt, Germania


Compania noastra organizeaza saptamana de saptamana curse de transport persoane Roman Frankfurt, Germania,indeosebi in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA GARA CFR  ora 07:30Fiind o destinatie putin mai neobisnuita, iar distanta de la aeroport si pana in localitate fiind destul de mare, cursa de transport persoane Roman Frankfurt se va dovedi cea mai buna varianta.

In Frankfurt, un orasel minunat din tinutul Baden-Wurttemberg din Germania, sunt programate saptamanal curse de autocar pentru cei care pleaca in vizita, pentru a se relaxa sau pentru a gasi un job mai bun.

Serviciile de transport persoane Roman Frankfurt includ cu siguranta si masa calda gratuita ce intra in pretul biletului, dar si reduceri la biletele cumparate pentru elevi, studenti, pensionari sau grupuri de mai mult de 5 persoane. In plus, copiii de pana in 2 ani nu platesc nimic, iar cei de pana in 12 ani platesc jumatate din bilet.

Transport autocar Roman Frankfurt

In autocarele Mercedes, Scania Irizar sau Setra, calatorii se pot simti in siguranta si pot ajunge la destinatie fara probleme, apeland cu incredere la serviciile de transport autocar Roman Frankfurt. In autocar se poate dormi, pentru ca scaunele sunt rabatabile, pasagerii se pot relaxa ascultand muzica sau vizionand filme, pot merge la una din toaletele ecologice din autocar etc.

Celor care cer sa fie lasati la o anumita adresa le va fi indeplinita aceasta dorinta in cadrul serviciului de transport autocar Roman Frankfurt.

Cursa autocar Roman Frankfurt

Un schimb de experienta, un job mai bine platit, o vizita la o ruda mutata departe, acestea sunt motivele pentru care oamenii aleg sa mearga cu autocarul oana in Frankfurt. Cursa autocar Roman Frankfurt este desfasurata in cele mai bune conditii.

In plus, o cursa autocar Roman Frankfurt poate fi programata saptamanal in functie de programul si necesitatile calatorilor.

Bilete autocar Roman Frankfurt

La biletele autocar Roman Frankfurt, preturile sunt exprimate direct pe site, loc in care se indica si locul si ora de imbarcare. Iar la achizitionarea de bilete autocar Roman Frankfurt este inclusa si valoarea bagajului de cala de 45 de kilograme in doua genti voluminoase si bagajul de mana.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar