romania plauen

Transport persoane Romania - Plauen, Germania

Curse de autocar si microbuz la preturi avantajoase pentru transportul de persoane Romania - Plauen , Germania si Plauen - Romania direct de la Domiciliu . Curse regulate spre Plauen cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Plauen si retur .

 

Transport Plauen cu autocar si microbuz

Transport cu autocare si microbuze in Plauen, cursa directa la Adresa dorita in zilele de LUNI, MARTI, JOI, VINERI si DUMINICA de pe RUTA I : Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti. Botosani, Falticeni, Suceava, Targu Neamt, Piatra Neamt. Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Megidia, Fetesti, Calarasi, Slobozia. Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Campia Turzii,Turda,Cluj, Oradea.Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Fagaras, Sebes, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud.

Cursa autocar si microbuz spre Plauen

Cursa regulata spre Plauen se efectueaza cu autocare si microbuze de confort 3 si 4 stele, oferim bilete de autocar sprePlauen la pretul de 120 Euro de persoana.

 

plauen autocar

germania autocar