Rupea Augsburg

Transport persoane Rupea Augsburg, Germania


transport persoane Rupea Augsburg, Germania, saptamanal, si alte curse internationale. In zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 05:00 Rupea, Gara calatorii se pot prezenta pentru a pleca spre destinatie, in siguranta si cu una din cele mai ieftine mijloace de transport.

In Augsburg, unul din cele mai frumoase orase universitare din tara, oamenii vin in general la studii sau continuarea acestora, pentru a vizita obiectivele turistice si artistice de aici, pentru a se relaxa, pentru a-si petrece o mini vacanta placuta, optand pentru o cursa de transport din timpul saptamanii in zilele de joi, vineri, marti, dar si la final de saptamana, sambata.

Serviciul de transport persoane Rupea Augsburg include si servicii gratuite, care intra in pretul biletului, gratie carora oamenii aleg sa plece prin intermediul firmei catre mai multe destinatii, servicii precum masa gratuita oferita pe traseu, reduceri la bilete – copiii pana in 2 ani nu platesc nimic, cei intre 2 si 12 ani platesc jumatate din bilet iar reduceri mai au si elevii, pensionarii, studentii si grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Rupea Augsburg

Oamenii care aleg sa circule cu firma noastra se vor bucura de calatorii in siguranta pe transport autocar Rupea Augsburg, pe distante foarte mari, cu autocare Mercedes, Scania Irizar sau Setra astfel incat satisfactia sa fie la cote maxime. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele rabatabile, pasagerii pot privi la programele video, filme, pot asculta muzica, iar toaletele ecologice sunt o optiune mult mai sigura si mai eficienta decat opririle pe traseu.

Serviciul de transport autocar Rupea Augsburg duce pasagerii chiar si la o adresa specificata.

Cursa autocar Rupea Augsburg

Indiferent ca plecati la un schimb de experienta, la cursuri, continuare de studii, pentru un job mai bun, sau pentru un concediu, cursa autocar Rupea Augsburg se va dovedi cea mai buna alegere facuta.

Calatoriile pentru cursa autocar Rupea Augsburg se pot programa saptamanal.

Bilete autocar Rupea Augsburg

Numarul de telefon este afisat pe site pentru ca dvs. sa sunati si sa aflati costul exact pentru bilete autocar Rupea Augsburg, la ce ora este imbarcarea si unde se face.

Rezervarea pentru bilete autocar Rupea Augsburg se realizeaza simplu si rapid indiferent de perioada din an.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar