Rupea Offenburg

Transport persoane Rupea Offenburg, Germania


Compania noastra organizeaza transport persoane Rupea Offenburg, Germania,periodic, saptamanal, plus alte curse internationale catre destinatii importante. MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 05:00 Rupea, Centru, Str. Principala sunt datele de imbarcare pentru calatorii care doresc sa ajunga la destinatie rapid si in siguranta si sa nu cheltuiasca prea multi bani.

In Offenburg, sau „orasul celor trei rauri”, cum i se mai spune, ce face parte din Bavaria Inferioara, oamenii aleg sa vina pentru a-si continua studiile sau pentru un job mai bun, ori in vizita la rudele sau prietenii stabiliti aici. Offenburg poate fi vizitat optand pentru una din cursele de transport persoane puse la dispozitie martea, joia, vinerea si sambata.

In plus, exista numeroase servicii ce sunt incluse in transport persoane Rupea Offenburg, precum masa calda oferita pe drum, pentru ca drumetii sa nu consume numai hrana rece, reduceri la biletele pentru studenti, pensionari si elevi, iar copiii nu platesc nimic daca nu au implinit inca doi ani si platesc jumatate de bilet cei cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. Si grupurile de cinci persoane sau mai mult primesc reduceri semnificative.

Transport autocar Rupea Offenburg

Desi distanta de parcurs este foarte mare, conditiile de transport autocar Rupea Offenburg sunt foarte bune, asigurate de autocarele Mercedes, Setra si Scania Irizar conduse de soferi cu experienta. Oamenii ajung la destinatie in cadrul serviciului de transport persoane Rupea Offenburg si pot dormi linistiti pe toata durata calatoriei pe scaunele rabatabile, se pot uita la filme si pot asculta muzica. Toaletele ecologice si sistemele climaterice sunt alte beneficii oferite.

Cei care vor sa ajunga la o anumita adresa, pot solicita, in cadrul serviciului de transport autocar Rupea Offenburg acest lucru.

Cursa autocar Rupea Offenburg

Oamenii pot pleca la Offenburg pentru un schimb de experienta, pentru a-si schimba locul de munca sau pentru a-si continua studiile, si cel mai bine fac acest lucru cu o cursa autocar Rupea Offenburg.

Calatoriile pentru cursa autocar Rupea Offenburg pot fi programate saptamanal, la unul din numerele de telefon afisate pe site.

Bilete autocar Rupea Offenburg

Pretul unui bilet de autocar nu este foarte mare, devenind mult mai accesibil decat biletul de avion, conditiile sunt foarte confortabile, iar mai multe detalii despre pretul la bilete autocar Rupea Offenburg se pot afla la numarul de telefon afisat pe site. Achizitionarea de bilete Rupea Offenburg asigura si transportul a 45 de kilograme in doua bagaje voluminoase la cala, precum si a unui bagaj de mana. 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar