Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Ruse - DanemarcaPlecare de la Aut., Boul. Tsar Osvoboditel 156, de la Terasa Maly, ora 01.00


Preturi bilete de la 110 euro

transport persoane Ruse - Danemarca Impreuna cu agentia noastra beneficiati de transport persoane Ruse - Danemarca in zilele de Marti, joi si Sambata si retur Marti, Joi si Duminica. Plecarea din Romania se efectueaza din orasul Ruse de la adresa Aut., Boul. Tsar Osvoboditel 156 in jurul orei 01.00. Ruta se desfasoara cu plecare din Ruse catre cele mai importante orase si destinatii din Danemarca printre care Tapernoje, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Arhus, Randers, Aalborg. Estertours va pune la dispozitie autocare si microbuze moderne marca Mercedes, Scania, Setra pentru transport de persoane pe ruta Ruse Danemarca atat tur cat si retur, dar si preturi de bilete avantajoase incepand cu 110 euro pentru un adult tinand cont de destinatia dvs. si de alte optiuni. Alaturi de noi aveti posibilitatea de a beneficia de o calatorie facila, comoda, sigura si in conditii optime, avand la dispozitie toaleta ecologica, tv, sistem audio, aer conditionat, scaune rabatabile si care ofera pentru fiecare pasager un spatiu generos.Transportul de persoane Ruse Danemarca cu autocarul sau cu microbuzul este o alegere pe care multe persoane o abordeaza atat pentru a calatori alaturi de familie sau de prieteni in vacanta cat si in interes de serviciu sau pentru studii.

Avatanjele transportului Ruse - Danemarca:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 50 kg
  • - Autocare moderne Mercedes, Scania, Setra de 3 si 4 stele
  • - Transport saptamanal tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Ruse - Danemarca direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Ruse - Danemarca direct la destinatie Compania noastra va ofera avantajul de a calatori catre cele mai importante destinatii din Danemarca la preturi avatanjoase in fiecare saptamana atat tur cat si retur in conditii civilizate si optime. Alegand Estertours ca partener de calatorie pentru cursele cu autocarul Ruse Danemarca, veti avea parte de posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana in mod gratuit de pana la 50 de kg. Plecarile din tara noastra catre Danemarca se desfasoara in zilele de Marti, Joi si Sambata in fiecare saptamana, cu plecare de la adresa Aut., Boul. Tsar Osvoboditel 156 in jurul orei 01.00. Ruse este un oras de langa Dunare din nordul Bulgariei, un centru industrial bine dezvoltat, cu o populatie de paroximativ 150.000 de locuitori. Fiind o localitate apropiata Romaniei si infratita cu Giurgiu, compania noastra de transport persoane a decis sa ofere servicii de calatorie cu autocarul sau cu microbuzul din aceasta localitate catre Danemarca la tarife extrem de avantajoase. Nu in ultimul rand, cursele cu microbuzul Ruse Danemarca sau cu autocarul sunt dotate cu ultimele sisteme de comfort si siguranta dar si cu soferi experimentati, bine pregatiti care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor duce catre destinatia dorita intr-un timp scurt si in deplina siguranta. Estertours efectueaza si cursele cu autocarul Danemarca Ruse in zilele de Marti, Joi si Duminica la acelasi preturi in fiecare saptamana.

Bilete autocar Ruse - Danemarca | Preturi bilete firma transport persoane

Pretul unui bilet pentru transportul cu autocarul pe ruta Ruse Danemarca si retur este de aproximativ 110 de euro. Acesta poate varia tinand cont de optiunile pe care le alegeti, de greutatea bagajelor sau de destinatie. Estertours va pune la dispozitie oferte promotionale cu o reducere de pana la 30% pentru grupuri de persoane, pensionari, elevi si studenti, clienti fideli sau copii. Tinem cont de toate aspectele atunci cand oferim bilete de autocar Ruse - Danemarca, iar pe langa confort si siguranta avem grija sa mentinem preturi avantajose in raport cu calitatea oferita, de aceea la Estertours veti gasi unele dintre cele mai mici tarife din piata. Achizitia biletelor se poate realiza intr-un mod extrem de practic direct la imbarcare in ziua in care doriti sa plecati, cu precizarea de a va rezerva locul cu cateva zile inainte prin telefon sau email in cadrul agentiei noastre de transport persoane international. Alaturi de noi puteti beneficia de bilete tur retur pe ruta Ruse Danemarca pentru autocar si microbuz la preturi avantajose si in conditii excelente de calatorie atat pentru grupuri de persoane sau pentru copii.

Contactati Estertours pentru transport Danemarca Ruse

Va stam la dispozitie la orice ora cu informatii priviind serviciile noastre de transport persoane Ruse Danemarca in cadrul adresa de mail office@estertours.ro. De asemenea, pentru alte detalii legat de cursele cu autocarul, de programul acestora, pentru rezervari de bilete autocar sau pentru orice alta nelamurire, ne puteti contacta si prin telefon la numarul 0773.908.912.