Saschiz Rosenheim

Transport persoane Saschiz Rosenheim, Germania


In prezent, compania noastra realizeaza cu succes curse de transport persoane Saschiz Rosenheim, Germania, la intervale regulate, saptamanal. Cursele catre Rosenheim pleaca MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 05:30 Saschiz, Centru, Str. Principala si se dovedesc optiunea ideala pentru romanii care vor sa ajunga aici pentru a munci, pentru a-si construi o noua viata, sau pur si simplu pentru a vizita locuri noi si pentru a se relaxa intr-o vacanta de vis.

In Rosenheim, orasul de pe Main, cu o economie infloritoare, care a fost la un moment dat centrul european de tipografie  si design, care chiar si in ziua de azi raman ocupatii importante, cu numeroase atractii artistice si muzee, cladiri vechi insa restaurate si festivaluri importante, vizitatorii se pot bucura de relaxare.

Serviciul de transport persoane Saschiz Rosenheim include si servicii importante care intra in pretul biletului de calatorie, cum ar fi masa gratuita servita pe traseu si reducerile pentru studenti, copii, elevi, dar si pensionari si grupuri de cate cinci persoane.

Transport autocar Saschiz Rosenheim

Desi unii oameni sunt reticenti la calatoriile de acest gen si prefera avionul, cu siguranta transport autocar Saschiz Rosenheim va fi o solutie mult mai sigura, autocarele Setra, Scandia Irizar sau Mercedes asigurand confortul calatorilor pentru a ajunge in siguranta la destinatie. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele care se rabateaza, oamenii se pot uita la programe video, la filme, pot asculta muzica si pot merge chiar la toaleta ecologica din interiorul autocarului.

Cel mai bun lucru la serviciul de transport autocar Saschiz Rosenheim se va dovedi faptul ca pasagerii pot fi transportati la adresa exacta.

Curse autocar Saschiz Rosenheim

Indiferent care ar fi motivul plecarii, personal sau profesional, pentru studii, job sau in concediu, cursa de autocar Saschiz Rosenheim reprezinta cea mai buna alegere.

In zilele de marti, joi si sambata, cursa de autocar Saschiz Rosenheim poate fi programata din autogara Filaret.

Bilete autocar Saschiz Rosenheim

Mai multe detalii despre costul unor bilete autocar Saschiz Rosenheim pot fi aflate in mod simplu si direct sunand la numarul de telefon disponibil. In plus, rezervarea acestor bilete autocar Saschiz Rosenheim asigura o calatorie chiar si la usa locuintei din Germania.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar