Transport persoane Sfantu Gheorghe Heidelberg, Germania


Transport persoane Sfantu Gheorghe Heidelberg , Germania

Preturi avantajoase la transportul de  persoane Sfantu Gheorghe Heidelberg, Germania. Compania de transport international  persoane Sfantu Gheorghe Germania ,Ester Tours   va ofera promotii la transportul cu autocarul si microbuzul  Sfantu Gheorghe Heidelberg .

Autocar de 3 si 4 stele, cursa de autocarSfantu Gheorghe Heidelberg, Germania marca Mercedes, Setra.Plecarea Sfantu Gheorghe  Heidelberg, Germania se efectueaza la ora 05:15 Sfantu Gheorghe, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Sfantu Gheorghe Germania, cursa de autocar Sfantu Gheorghe  Heidelberg, soseste in statii fixe gara,autogara din Heidelberg.

Plecari Internationale, transport cu autocarul  Sfantu Gheorghe  Heidelberg, Germania, cursa deschisa recent in ziua de Sambata  din Sfantu Gheorghe. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Sfantu Gheorghe Heidelberg la preturi accesibile pentru ambele curse de autocar  Sfantu Gheorghe Germania Heidelberg Sfantu Gheorghe.

Gara autogara plecare Heidelberg spre  Sfantu Gheorghe Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Sfantu Gheorghe Heidelberg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Sfantu Gheorghe  Heidelberg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Sfantu Gheorghe Heidelberg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Sfantu Gheorghe Heidelberg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Sfantu Gheorghe   Heidelberg Germania rapid si simplu, contactati-ne atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Sfantu Gheorghe sau in Germania !

Cuvinte cheie 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar