Transport persoane Sfantu Gheorghe Nürnberg, Germania


Prestam servicii de  transport persoane Sfantu Gheorghe Nürnberg , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Sfantu Gheorghe Germania, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Sfantu Gheorghe Germania.

Curse  autocar Sfantu Gheorghe Nürnberg

, Germania cu autocare ultramoderne Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Sfantu Gheorghe Nürnberg .Plecarea Sfantu Gheorghe Nürnberg, Germania  se efectueaza la ora 05:15 cu plecare din Sf. Gheorghe, Gara in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Realizam curse de autocar Sfantu Gheorghe Nürnberg, Germania in statii fixe precum gara sau autogara din Nürnberg.

O noua cursa transport cu autocarul Sfantu Gheorghe Nürnberg, Germania , plecare in ziua de Sambata Sfantu Gheorghe. Super Oferta la biletele de autocar Sfantu Gheorghe Nürnberg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Sfantu Gheorghe Germania Nürnberg Sfantu Gheorghe .

Intoarcera din Germania, plecarea Nürnberg – Sfantu Gheorghe se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Sfantu Gheorghe Nürnberg:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Sfantu Gheorghe Nürnberg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Sfantu Gheorghe Nürnberg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Sfantu Gheorghe Nürnberg are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Sfantu Gheorghe Nürnberg, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Sfantu Gheorghe Nürnberg !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar