Sfantu Gheorghe Nurnberg

Transport persoane Sfantu Gheorghe Nurnberg, Germania


Saptamanal organizam curse de transport persoane Sfantu Gheorghe Nurnberg, Germania, si numeroase alte curse internationale, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 05:15 Sf. Gheorghe, Gara. Aceste curse internationale sunt realizate in conditii sigure la diferite destinatii si reprezinta o alternativa ieftina la zborul cu avionul.

In Nurnberg, al doilea oras ca marime din Bavaria, centrul economic si cultural al Francofoniei, oamenii aleg sa plece pentru un job mai bun, pentru studii avansate in anumite domenii, pentru a vizita locuri si obiective culturale inedite. Una din cursele de transport Sfantu Gheorghe Nurnberg reprezinta oportunitatea pentru o viata mai buna.

Serviciul de transport persoane Sfantu Gheorghe Nurnberg este foarte avansat, confortabil, incluzand chiar si o masa calda oferita pe drum in mod gratuit, dar si reducerea pretului biletului cu pana la 100% pentru copiii de pana in 2 ani, 50% pentru copiii de pana in 12 ani si alte reduceri semnifiative pentru elevi, studenti, pensionari, grupuri de persoane.

Transport autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg

Calatoriile in siguranta pe transport autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg se desfasoara in cele mai bune conditii, chiar si pe distante mari, cu ajutorul autocarelor Mercedes, Setra sau ScaniaIrizar. Asadar, in autocar oamenii pot asculta muzica, pot urmari filme, se pot uita la diverse programe de divertisment video, dar vor calatori si in cele mai bune conditii climaterice si folosind toaletele ecologice.

Cei care vor sa fie lasati la o anumita adresa pot solicita acest lucru in cadrul serviciului de transport autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg.

Cursa autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg

Indiferent de scopul pentru care pleaca oamenii in Nurnberg, cursa autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg este una din cele mai bune optiuni de pe piata la momentul actual.

O cursa autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg se poate programa cu cateva zile inainte.

Bilete autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg

Inainte de a pleca la drum, este bine sa va interesati si de pretul unui bilet, iar informatii si detalii exacte despre bilete autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg pot fi aflate direct pe site sau la numarul de telefon. Si tot aici sunt specificate si avantajele care intra in achizitionarea de bilete autocar Sfantu Gheorghe Nurnberg, precum posibilitatea de a lua la cala doua bagaje de 45 de kilograme impreuna si un bagaj de mana in autocar. 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar