Sfantu Gheorghe Offenbach

Transport persoane Sfantu Gheorghe Offenbach, Germania


Compania noastra organizeaza saptamanal curse de transport persoane Sfantu Gheorghe Offenbach, Germania, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 05:15 Sf. Gheorghe, Gara. Aceste curse care se desfasoara in cele mai bune conditii, reprezinta cea mai ieftina si mai buna varianta de pe piata.

Oamenii aleg sa viziteze Offenbach din mai multe considerente. In primul rand pentru ca este un oras foarte frumos care gazduieste cel mai mare port pe canal din Europa, unul din orasele renumite pentru clubul de fotbal care a castigat in numeroase randuri premii nationale si internationale si este si un oras universitar important.

Serviciile de transport persoane Sfantu Gheorghe Offenbach includ servicii de masa, care se poate obtine in mod gratuit o singura data, dar si reduceri impresionante pentru elevii, studentii, pensionarii sau grupurile de persoane. In plus, copiii de pana in 2 ani circula gratuit iar cei de pana in 12 ani, la jumatate de pret.

Transport autocar Sfantu Gheorghe Offenbach

Cei care aleg serviciile de transport autocar Sfantu Gheorghe Offenbach pe o distanta atat de lunga nu vor regreta. Este mult mai sigur decat cu avionul, iar autocarele Mercedes, Setra sau Scania Irizar ofera cele mai bune conditii de confort, unde oamenii pot dormi pe scaunele rabatabile, pot urmari filme, pot asculta muzica in cele mai bune conditii climaterice si pot chiar sa foloseasca toaletele ecologice.

Serviciul de transport autocar Sfantu Gheorghe Offenbach asigura pasagerilor ca vor fi dusi la adresa exacta de la destinatie.

Cursa autocar Sfantu Gheorghe Offenbach

Indiferent ca plecati pentru a va continua studiile, pentru a avea un loc de munca mai bine platit sau pentru un schimb cultural, cursa autocar Sfantu Gheorghe Offenbach reprezinta cea mai buna varianta de a ajunge in unul din cele mai frumoase orase din Germania.

Va puteti programa calatoriile pentru cursa autocar Sfantu Gheorghe-Offenbachsaptamanal.

Bilete autocar Sfantu Gheorghe Offenbach

Daca nu stiti cat costa bilete autocar Sfantu Gheorghe Offenbach, nici la ce ora si din ce loc se face imbarcarea pasagerilor, sunteti invitat sa sunati la numarul de telefon afisat pe site.

Rezervarea anticipata pentru bilete autocar Sfantu Gheorghe Offenbachva poate asigura transportul chiar si la adresa in acest oras al Germaniei.

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar