Sighisoara Freilassing

Transport persoane Sighisoara Freilassing, Germania


Compania noastra se ocupa saptamanal de organizarea curselor de transport persoane Sighisoara Freilassing, Germania precum si alte curse internationale cu destinatii exacte. Asadar, MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA, ora 06:00 Sighisoara, Autogara Cambus pasagerii pleaca spreFreilassing reprezentand una din cele mai ieftine, sigure si mai rapide variante de transport de pe piata.

In Freilassing, un superb oras din landul Renania de Nord – Westfalia oamenii vin in  vizita, dar si pentru un job mai bine platit si chiar pentru a continua studiile, pentru a vedea locuri noi, pentru a face un city break sau pentru o scurta vizita.

Serviciul de transport persoane Sighisoara Freilassing este foarte cautat din mai multe cauze, una din ele fiind aceea ca se ofera in timpul calatoriei o masa gratuita, precum si reduceri spectaculoase, mai ales pentru elevi, pensionari si studenti ori grupuri de oameni, iar copiii care inca nu au implinit 2 ani nu platesc bilet, iar de la aceasta varsta si pana la 12 ani platesc jumatate de bilet.

Transport autocar Sighisoara Freilassing

In timpul unei curse de transport autocar Sighisoara Freilassing, pasagerii pot sta linistiti stiind ca soferii vegheaza la siguranta lor si le ofera cele mai bune conditii. Pe timp de noapte, scaunele se rabateaza pentru ca pasagerii sa se odihneasca foarte bine, iar pe timp de zi, oamenii se pot uita la filmele preferate, pot asculta muzica si pot beneficia de cele mai bune sisteme climaterice si toalete ecologice.

La cererea clientului, serviciul de transport autocar Sighisoara Freilassing il lasa la adresa ceruta.

Cursa autocar Sighisoara Freilassing

Indiferent de scopul si durata vizitei, cursa de autocar Sighisoara Freilassing se va dovedi o varianta eficienta si un serviciu rapid si sigur. Faptul ca firma pune la dispozitie 3 curse de autocar Sighisoara Freilassingpe saptamana nu poate fi decat in avantajul clientului care are de unde sa aleaga, intre zilele de plecare.

Bilete autocar Sighisoara Freilassing

Mai multe detalii despre costul pentru bilete autocar Sighisoara Freilassing se pot afla la numarul de telefon afisat pe site. Mai mult de atat, rezervarile pentru bilete autocar Sighisoara Freilassingse pot face rapid, telefonic. 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar