Slobozia Magdeburg

Transport persoane Slobozia Magdeburg, Germania


Firma noastra organizeaza  transport persoane Slobozia Magdeburg, Germania, saptamanal curse internationale  Magdeburg, LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 03:00 Autogara care sunt de un real ajutor pentru persoanele care trebuie sa ajunga la o destinatie anume si nu au alta varianta mai buna sau mai ieftina. Intre aceste curse internationale se regaseste si.

In Magdeburg, un frumos oras universitar care face parte din landul Hessa, oamenii aleg sa vina cel mai adesea la studii, in vizita sau pentru relaxare, optand pentru una din cursele de transport puse la dispozitie in zilele de marti, joi, vineri dar si sambata, saptamanal.

Serviciul de transport persoane Slobozia Magdeburg include numeroase servicii care determina pasagerii sa se simta minunat in timpul calatoriei, intre acestea si o masa oferita gratuit pe traseu, dar si reduceri considerabile la bilete pentru elevi, studenti, pensionari, copii, precum si pentru grupuri de cinci persoane.

Transport autocar Bucuresti Slobozia Magdeburg

Calatoriile in siguranta pe transport autocar Slobozia Magdeburg distante de mii de kilometri sunt asigurate de autocarele Mercedes, Setra sau Scania Irizar, astfel incat oamenii sa ajunga la destinatie in siguranta in cadrul serviciului de. Acestia pot dormi pe scaunele rabatabile, se pot uita la programe video sau pot asculta muzica, beneficiaza de cele mai bune sisteme climaterice si toalete ecologice.

In cadrul serviciului de transport autocar Slobozia Magdeburg, pasagerii pot fi transportati chiar si la adresa.

Cursa autocar Slobozia Magdeburg

Fie ca plecati pentru un schimb de experienta, pentru un job mai bine platit sau pentru studii, ori chiar pentru putina relaxare, cursa autocar Slobozia Magdeburg este unul din cele mai bune servicii asigurate pe piata.

Calatoriile pentrucursa autocar Slobozia-Magdeburgpot fi programate saptamanal in zilele deluni, joi si sambata.

Bilete autocar Slobozia Magdeburg

La numarul de telefon afisat pe site puteti suna pentru a afla costul exact pentru bilete autocar Slobozia Magdeburg dar si pentru a afla ora de imbarcare si locul exact.

Preturile pornesc de 120 de euro pentru bilete autocar Slobozia Magdeburg iar unii pasageri precum copiii, grupurile mai mari de cinci persoane, pensionarii pot beneficia de reducere. 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar