Transport persoane Targu Jiu Ansbach, Germania


Targu Jiu Ansbach , Germania transport persoane . Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Jiu Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Targu Jiu Ansbach .

Cursa de autocar Targu Jiu Ansbach

– Germania, va putem pune la dispozitie plecari cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Targu Jiu in Ansbach .Plecarea Targu Jiu  Ansbach - Germania  se efectueaza la ora 07:30 din Targu Jiu, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Autocarul de transport, cursa de autocar Targu Jiu  Ansbach, Germania ajunge in statii fixe precum gara sau autogara din Ansbach.

O noua cursa transport cu autocarul  Targu Jiu   Ansbach, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Targu Jiu. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Targu Jiu Ansbach la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu Jiu Germania Ansbach Targu Jiu  .

Germania, plecarea Ansbach – Targu Jiu se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Targu Jiu Ansbach 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu Jiu  Ansbach achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Jiu Ansbach dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu Jiu Ansbach Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Jiu   Ansbach Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Jiu sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar