Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport persoane TARGU MURES - ANGLIA , bilete autocar


Transport persoane Targu Mures Anglia

Multi dintre localnicii din Targu Mures sau din localitatile limitrofe au plecat in Anglia in cautarea unui loc de munca care sa le asigure un trai decent. Pentru acestia si nu numai,oferim si curse cu autocarul Tagu mures Anglia saptamanal organizam transport persoane Targu Mures Anglia direct la ADRESA in zilele de Luni, Joi si Sambata catre orasele:

1. Londra, Woking, Slough, Bracknell, Reading, Swindon, Bristol, Newport, Cardiff, Swansea, Birdgwater, Taunton, Exeter, Exmouth, Plymouth, Truro, Yoveil, Dorchester, Poole, Bournemouth, Portsmouth, Chichester, Southampton, Salisbury, Basingstoke, Krawley; 2. Calais, Dover, Ashford, Canterbury, Londra, Alysbury, Oxford, Banbury, Gloucester, Cheltenham, Worcester, Coventry, Birmingham, Telford, Stafford, Stoke On Trent, Nortwich, Warrington, Chester, Liverpool, Manchester, Bolton, Blackburn, Preston, Blackpool, Lancaster, Carlisle, Glasgow; 3. Londra, Watford, St Albans, Hemel Hempstead, Luton, Milton Keynes, Bedford, Northampton, Rugby, Leicester, Nottingham, Derby, Mansfield, Chesterfield, Workshop, Sheffield, Roterham, Doncaster, Barnsley, Leeds, Bradford, York, Richmond, Darlington, Middlesbrough, Sunderland, Newcastle, Edinburghg; 4. Southend on sea, Basildon, Chelmsford, Harlow, Colchester, Ipswich, Cambridge, Thetford, Norwich, Peterborough, Corby, Boston, Newark-on-Trent, Lincoln, Grimsby, Scunthorpe, Hull, Scarborough si Whitby.


In dorinta de a fi cat mai aproape de pasagerii care ne aleg pentru transport persoane Targu Mures Anglia oferim si o masa calda pe traseu, deoarece drumul e lung si clientii nostri trebuie sa beneficieze de atentie asupra nevoilor pe care le au.

Transport autocar Targu Mures Anglia

Pentru orice transport international de persoane Anglia, deci si pentru transport autocar Targu Mures Anglia, este nevoie de confort. Nu poti sta peste 24 de ore rigid intr-un scaun deloc confortabil si nu poti sta atatea ore privind pe fereastra pentru ca te vei plictisi. De aceea, autocarele cu care organizam traseele lungi,  Setra, Mercedes sau Scania Irizar, sunt dotate in asa fel incat pasagerul sa se simta foarte bine pe tot parcursul calatoriei. Fiecare transport autocar Targu Mures Anglia beneficiaza de atentia cuvenita din partea organizatorilor, iar multumirea pasagerilor este exprimata prin faptul ca apeleaza la noi ori de cate ori este necesar.

Cursa autocar Targu Mures Anglia

Fie ca va doriti sa ajungeti intr-unul din orasele mentionate anterior in locurile stabilite de organizatori, fie ca va doriti sa ajungeti chiar la adresa pe care o solicitati, cu orice cursa autocar Targu Mures Anglia ambele variante sunt posibile. Zilele de plecare din Targu Mures catre Anglia sunt Luni, Joi si Sambata. Imbarcarea se face de la Petrom DEDEMAN, la ora 7, indiferent de cursa autocar Targu Mures Anglia cu care ati hotarat sa plecati.

Bilete autocar Targu Mures Anglia

In costul de bilete autocar Targu Mures Anglia este inclus la transportul de persoane Targu Mures Anglia doua bagaje de pana la 40 de kg. Acesta va fi depozitat la cala pana la destinatie, iar bagajul de mana poate fi luat de catre pasager in autocar. De asemenea, achizitionarea de bilete autocar Targu Mures Anglia este insotita de reduceri substantiale pentru copiii care va insotesc.

ORAS SOSIRE LA ADRESA DORITA PRET LIRE
DOVER LA ADRESA 100 LIRE
LONDRA LA ADRESA 100 LIRE
CANTERBURY LA ADRESA 100 LIRE
ASHFORD LA ADRESA 100 LIRE
MAIDSTONE LA ADRESA 100 LIRE
WOKING LA ADRESA 125 LIRE
READING LA ADRESA 125 LIRE
WATFORT LA ADRESA 125 LIRE
ENFIELD LA ADRESA 125 LIRE
BASILIDON LA ADRESA 125 LIRE
LUTON LA ADRESA 125 LIRE
SUTTON LA ADRESA 125 LIRE
CRAWLEY LA ADRESA 125 LIRE
OXFORD LA ADRESA 125 LIRE
BRISTOL LA ADRESA 125 LIRE
BEDFORD LA ADRESA 125 LIRE
CAMBRIGE LA ADRESA 125 LIRE
GLOUCESTER LA ADRESA 125 LIRE
MILTON KEYNES LA ADRESA 125 LIRE
COVENTRY LA ADRESA 125 LIRE
BIRMINGHAM LA ADRESA 125 LIRE
NOTTINGHAM LA ADRESA 125 LIRE
WOLWERHAMPTON LA ADRESA 125 LIRE
LIVERPOOL LA ADRESA 125 LIRE
MANCHESTER LA ADRESA 125 LIRE
SHEFFILD LA ADRESA 125 LIRE
BRADFORD LA ADRESA 125 LIRE
LEEDS LA ADRESA 125 LIRE
NEWCASTLE UPON TYNE LA ADRESA 165 LIRE
SUNDERLAND LA ADRESA 165 LIRE
CHELMSFORD LA ADRESA 125 LIRE
COLCHESTER LA ADRESA 125 LIRE
LINCOLN LA ADRESA 125 LIRE
BLACKBURN LA ADRESA 125 LIRE
BLACKPOOL LA ADRESA 125 LIRE
LANCASTER LA ADRESA 125 LIRE
YORK LA ADRESA 125 LIRE
HULL LA ADRESA 165 LIRE
GRYMSBY LA ADRESA 165 LIRE