Preturi bilete de la 120 euro

Anglia a reprezentat inca de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana una dintre destinatiile favorite pentru romani in special pentru ocuparea unui loc de munca. Diversitatea, turismul dezvoltat, economia puternica si multe alte beneficii au creat din Regatul Unui al Marii Britanii un cosmopolitan al Europei. Estertours va ofera transport de persoane Targu Mures – Manchester ieftine, sigure si rapide prin curse directe cu autocarul si microbuzul direct la destinatie. Costul unui bilet este de 120 euro pentru un adult. Acest pret poate creste in functie de alte optiuni la care calatorul se poate abona si in functie de greutatea bagajelor transportate. Plecarile catre Manchester din Targu Mures cu autocarul au loc in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata din cu autocare moderne marca Mercedes, Setra de 3 si 4 stele. Soferii nostri va vor indruma intr-un mod profesionist catre destinatia dvs., va vor oferi toata abilitatea necesara si se vor asigura ca veti avea parte de o calatorie sigura si cat mai confortabila. Aceste servicii va sunt asigurate atat prin eforturile membrilor companiei noastre dar si prin dotarile pe care mijloacele noastre de transport le ofera. Transportul de persoane Targu Mures – Manchester include autocare dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile si spatioase, toaleta ecologica si sisteme video si audio pentru a contribui la o atmosfera placuta.

Avantajele Transportului Targu Mures Manchester

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Targu Mures Manchester direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Targu Mures – Manchester direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

Alaturi de agentia noastra aveti parte de cele mai moderne curse cu autocarul Targu Mures – Manchester la destinatie cu plecare din . Unul dintre avantajele majore pe care firma noastra de transport persoane vi-l ofera il reprezinta posibilitatea de a calatori impreuna cu bagaje de cala si de mana de pana la 40 de kg pentru fiecare pasager, in mod gratuit fara costuri aditionale. Timpul unei calatorii catre Anglia din Romania sau retur poate avea o durata de pana la 2 zile in functie de conditiile meteo si de ambuteiajele din trafic. Calatoria cu autocarul sau cu microbuzul pe distante lungi reprezinta una dintre cele mai putin costisitoare, mai ecologice si mai comode sisteme de transport la care cei care calatoresc in vacanta sau pentru afaceri pot apela. Manchester sau orasul bumbac asa cum mai era cunoscut in perioada Revolutiei Industriale a fost unul dintre cele mai puternice orase economice si industriale din Europa. Astazi, localitatea are statul de Burg Metropolitan in cadrul Comitatului Metropolitan Greater Manchester si administreaza o populatie totala de aproximativ 2.500.000 de locuitori fiind a 3-a conurbatie engleza din punct de vedere al numarului de locuitori. In acest moment economia din Manchester este se situeaza peste media din Anglia, fiind o localitate bine dezvoltata si sustinua in dezvoltarea diferitelor afaceri si pentru ocuparea unui loc de munca. Cursele cu autocarul Manchester – Targu Mures sau cu microbuzul la adresa au loc in principalele zile din saptamana cu destinatie catre principalele orase si localitati din Romania.

Bilete autocar Targu Mures – Manchester | Preturi bilete firma transport persoane

Preturile biletelor de autocar Targu Mures Manchester incep de la 120 euro pentru un adult si poate creste usor in functie de greutatea bagajelor sau de alte optiuni. De asemenea, agentia noastra de transport persoane international va mai pune la dispozitie o serie de avantaje si reduceri atunci cand alegeti Estertours ca partener de calatorie. Copii, grupurile de persoane sau cei care doresc sa cumpere bilete de autocar Manchester – Targu Mures tur-retur pot beneficia de reduceri substantiale de pana la 50%. Transportul cu autocarul sau cu microbuzul paote avea o durata de pana la 2 zile iar achizitonarea de bilete poate fi facuta in mod practic direct la urcare in vehicul in ziua in care doriti sa efectuati cursa. Conditia este de a anunta agentia noastra pentru rezervarea locurilor cu cateva zile inainte de data plecarii dvs. Indiferent de tipul calatoriei dvs., daca calatoriti singuri sau in grup, Estertours va pregatit cele mai avantajose preturi pentru biletele de de autocar pe ruta Targu Mures – Manchester dar si servicii de calatorie moderne, confortabile si sigure.

Contactati-ne pentru transport Manchester – Targu Mures

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Targu Mures – Manchester. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar