Transport persoane Targu Mures Ohringen, Germania


Oferta, transport persoane Targu Mures Ohringen , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Mures Germania ,Ester Tours care va ofera plecari regulate Targu Mures Ohringen .

Cursa de autocarTargu Mures Ohringen,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Targu Mures in Ohringen .Plecarea Targu Mures  Ohringen , Germania se efectueaza la ora 05:00 Targu Mures, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Transport in Germania, cursa de autocar Targu Mures  Ohringen, soseste in statii fixe precum gara sau autogara din Ohringen.

O noua cursa de transport cu autocarul  Targu Mures  Ohringen, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Targu Mures. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Targu Mures Ohringen la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu Mures Germania Ohringen Targu Mures  .

Ohringen – Targu Mures plecare se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Targu Mures Ohringen 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Targu Mures  Ohringen achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Mures Ohringen dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Targu Mures Ohringen Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Mures   Ohringen Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Mures sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar