Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Targu Neamt - OlandaPlecare de la autogara Intertrans, ora 10.30


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Targu Neamt - Olanda Alaturi de Estertours puteti sa beneficiati de calatorii in Europa individuale sau alaturi de familie si prieteni in conditii civilizate si moderne la preturi extrem de avantajose. Efectuam transport de persoane Targu Neamt - Olanda direct la destinatia clientului, in fiecare zi cu autocare si microbuze de ultima generatie. Serviciile noastre de transport persoane includ dotari precum aer conditionat, toaleta ecologica, sistem video si audio, cat si scaune rabatabile, spatioase si confortabile. Punem accent pe corectitudine si respect in relatia cu clientii nostri, de aceea pentru transportul de persoane Targu Neamt - Olanda oferim preturi corect in raport pret calitate. Soferii nostri au experienta necesara pentru a duce la bun sfarsit curse internationale, sunt amabili si isi cunosc bine traseul. Plecarile din Deva catre Olanda cu autocarul au loc in fiecare zi de la Autogara Intertrans la ora 10.30 cu destinatie catre cele mai importante orase si localitati din regiune. De asemenea pentru cursele retur din Olanda catre Romania, comunicati-ne codul postal iar noi va vom pune la dispozitie cea mai fiabila cursa catre Romania.

Avatanjele transportului Targu Neamt - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Targu Neamt - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Targu Neamt - Olanda direct la destinatie Beneficiati de o multitudine de avantaje daca alegeti cursele cu autocarul Targu Neamt - Olanda oferite de compania Estertours. Printre aceste beneficii semnalizam posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de pana la doua genti cu o greutate maxima de 40 de kg. De asemenea, tot in pretul biletului veti avea parte si de o tratatie pe traseu intr-un local linistit ce contine cafea si o masa calda. Plecarile cu autocarul si microbuzul din Targu Neamt catre Olanda au loc in fiecare zi de la Autogara Intertrans din localitate la ora 10.30 iar mijloacele noastre de transport ajung in cele mai importante regiuni din tara lalelelor. Timpul curselor pe care vi le oferim poate ajunge si pana la doua zile tinand cont de conditiile meteo dar si de destinatia dvs. finala. Targu Neamt este un oras din judetul Neamt din regiunea Moldovei. Orasul mai este cunoscut si ca Cetatea Neamtului si este gaza unor case memoriale celebre din tara noastra. Localitatea detine aproximativ 18.000 de locuitori iar cursele cu microbuzul Targu Neamt - Olanda la adresa se desfasoara in cele mai bune conditii pentru acesti pasageri atat tur cat si retur.

Bilete autocar Targu Neamt - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Daca doriti sa calatoriti in Tarile de Jos, firma noastra de transport persoane va ofera bilete de autocar Targu Neamt - Olanda la pretul de 120 euro pentru un adult. Aceste tarife pot avea modificari in situatia in care bagajul transportat este de peste 40 de kg si daca destinatia dvs. finala se afla la o distanta mai mare decat cea standard. Totusi, pentru a veni in ajutorul pasagerilor nostri din punct de vedere financiar, am initiat oferte si reduceri cu o reducere de pana la 30% din pretul unui bilet intreg. Aceste reduceri sunt destinate copiilor, grupurilor de persoane sau celor care cumpara bilete dus - intors. Biletele de microbuz Targu Neamt - Olanda sau de autocar pot fi achizitionate direct la imbarcare dar printr-o rezervare in prealabil efectuata la agentia noastra.

Transport Targu Neamt - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru curse si transport Olanda - Targu Neamt

Va stam la dispozitie telefonic la numarul 0773.908.912 de luni pana sambata pentru rezervari de bilete si intrebari legate de serviciile noastre de transport persoane Targu Neamt - Olanda. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta si la adresa de mail office@estertours.ro pentru alte detalii sau pentru informatii priviind programul autocarelor noastre sau cu privire la reducerile si ofertele pe care le-am pregatit.