Targu Neamt Oldenburg

Transport persoane Targu Neamt Oldenburg, Germania


Compania noastra organizeaza transport persoane Targu Neamt Oldenburg, Germania, saptamanal, si alte curse internationale. In zilele de LUNI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 10:30 AUTOGARA INTERTRANS calatorii se pot prezenta pentru a pleca spre destinatie, in siguranta si cu una din cele mai ieftine mijloace de transport.

In Oldenburg, unul din cele mai frumoase orase universitare din tara, oamenii vin in general la studii sau continuarea acestora, pentru a vizita obiectivele turistice si artistice de aici, pentru a se relaxa, pentru a-si petrece o mini vacanta placuta, optand pentru o cursa de transport din timpul saptamanii in zilele de luni,miercuri,vineri si dar si la final de saptamana, sambata.

Serviciul de transport persoane Targu Neamt Oldenburg include si servicii gratuite, care intra in pretul biletului, gratie carora oamenii aleg sa plece prin intermediul firmei catre mai multe destinatii, servicii precum masa gratuita oferita pe traseu, reduceri la bilete – reduceri mai au si elevii,copii, pensionarii, studentii si grupurile de cinci persoane.

Transport autocar Targu Neamt Oldenburg

Oamenii care aleg sa circule cu firma noastra se vor bucura de calatorii in siguranta pe transport autocar Targu Neamt Oldenburg, pe distante foarte mari, cu autocare Mercedes, Scania Irizar sau Setra astfel incat satisfactia sa fie la cote maxime. In autocar chiar se poate dormi pe scaunele rabatabile, pasagerii pot privi la programele video, filme, pot asculta muzica, iar toaletele ecologice sunt o optiune mult mai sigura si mai eficienta decat opririle pe traseu.

Serviciul de transport autocar Targu Neamt Oldenburg duce pasagerii chiar si la o adresa specificata.

Cursa autocar Targu Neamt Oldenburg

Indiferent ca plecati la un schimb de experienta, la cursuri, continuare de studii, pentru un job mai bun, sau pentru un concediu, cursa autocar Targu Neamt Oldenburg se va dovedi cea mai buna alegere facuta.

Calatoriile pentru cursa autocar Targu Neamt Oldenburg se pot programa saptamanal.

Bilete autocar Targu Neamt Oldenburg

Numarul de telefon este afisat pe site pentru ca dvs. sa sunati si sa aflati costul exact pentru bilete autocar Targu Neamt Oldenburg, la ce ora este imbarcarea si unde se face.

Rezervarea pentru bilete autocar Targu Neamt Oldenburg se realizeaza simplu si rapid indiferent de perioada din an.

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar