Transport persoane Targu Secuiesc Ansbach, Germania


Targu Secuiesc Ansbach , Germania transport persoane . Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Secuiesc Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Targu Secuiesc Ansbach .

Cursa de autocar Targu Secuiesc Ansbach

– Germania, va putem pune la dispozitie plecari cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Targu Secuiesc in Ansbach .Plecarea Targu Secuiesc  Ansbach - Germania  se efectueaza la ora 04:30 din Targu Secuiesc, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Autocarul de transport, cursa de autocar Targu Secuiesc  Ansbach, Germania ajunge in statii fixe precum gara sau autogara din Ansbach.

O noua cursa transport cu autocarul  Targu Secuiesc   Ansbach, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Targu Secuiesc. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Targu Secuiesc Ansbach la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu Secuiesc Germania Ansbach Targu Secuiesc  .

Germania, plecarea Ansbach – Targu Secuiesc se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Targu Secuiesc Ansbach 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu Secuiesc  Ansbach achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Secuiesc Ansbach dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu Secuiesc Ansbach Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Secuiesc   Ansbach Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Secuiesc sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar