Transport persoane Targu Secuiesc Crailsheim, Germania


Saptamanal cursa de autocat Targu Secuiesc Crailsheim , Germania. Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Secuiesc Germania ,Ester Tours care va pune la dispozitie plecari pentru  transportul Targu Secuiesc Crailsheim .

Rapid si direct ,cursa de autocar Targu Secuiesc Crailsheim,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele  din Targu Secuiesc in Crailsheim .Plecarea Targu Secuiesc  Crailsheim , Germania  se efectueaza la ora 04:30 Targu Secuiesc, Gara , MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

Transport international, cursa de autocar Targu Secuiesc  Crailsheim, Germania soseste in statii fixe gara autogara din Crailsheim.

O noua cursa de transport cu autocarul  Targu Secuiesc  Crailsheim, Germania , plecare  in ziua de Sambata  din Targu Secuiesc. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Targu Secuiesc Crailsheim la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu Secuiesc Germania Crailsheim Targu Secuiesc  .

Crailsheim – Targu Secuiesc plecarea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri Duminica .

Conditii Transport persoane Targu Secuiesc Crailsheim 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu Secuiesc  Crailsheim achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Secuiesc Crailsheim dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu Secuiesc Crailsheim Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Secuiesc   Crailsheim Germania rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Secuiesc sau in Germania !

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar