Transport persoane Targu Secuiesc Heidelberg, Germania


Transport persoane Targu Secuiesc Heidelberg , Germania

Preturi avantajoase la transportul de  persoane Targu Secuiesc Heidelberg, Germania. Compania de transport international  persoane Targu Secuiesc Germania ,Ester Tours   va ofera promotii la transportul cu autocarul si microbuzul  Targu Secuiesc Heidelberg .

Autocar de 3 si 4 stele, cursa de autocarTargu Secuiesc Heidelberg, Germania marca Mercedes, Setra.Plecarea Targu Secuiesc  Heidelberg, Germania se efectueaza la ora 04:30 Targu Secuiesc, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA .

Targu Secuiesc Germania, cursa de autocar Targu Secuiesc  Heidelberg, soseste in statii fixe gara,autogara din Heidelberg.

Plecari Internationale, transport cu autocarul  Targu Secuiesc  Heidelberg, Germania, cursa deschisa recent in ziua de Sambata  din Targu Secuiesc. Super Oferta  la  biletele   de autocar  Targu Secuiesc Heidelberg la preturi accesibile pentru ambele curse de autocar  Targu Secuiesc Germania Heidelberg Targu Secuiesc.

Gara autogara plecare Heidelberg spre  Targu Secuiesc Luni, Miercuri, Vineri Duminica.

Conditii Transport persoane Targu Secuiesc Heidelberg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 

- Biletul de transport persoane Targu Secuiesc  Heidelberg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 

- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .

- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Secuiesc Heidelberg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 

- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 

- Fiecare calator pe ruta Targu Secuiesc Heidelberg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg

- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Daca optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Secuiesc   Heidelberg Germania rapid si simplu, contactati-ne atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Secuiesc sau in Germania !

Cuvinte cheie 

Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar