Tecuci Duisburg

Transport persoane Tecuci Duisburg, Germania


Compania noastra se ocupa saptamanal de organizarea curselor de transport persoane Tecuci Duisburg, Germania precum si alte curse internationale cu destinatii exacte. Asadar, LUI, MIERCURI, VINERI SI SAMBATA ora 06:00 HOTEL TURIST  pasagerii pleaca spreDuisburg reprezentand una din cele mai ieftine, sigure si mai rapide variante de transport de pe piata.

Serviciul de transport persoane Tecuci Duisburg este foarte cautat din mai multe cauze, una din ele fiind aceea ca se ofera in timpul calatoriei o masa gratuita, precum si reduceri spectaculoase, mai ales pentru elevi, pensionari si studenti ori grupuri de oameni, si copiii,

Transport autocar Tecuci Duisburg

In timpul unei curse de transport autocar Tecuci Duisburg, pasagerii pot sta linistiti stiind ca soferii vegheaza la siguranta lor si le ofera cele mai bune conditii. Pe timp de noapte, scaunele se rabateaza pentru ca pasagerii sa se odihneasca foarte bine, iar pe timp de zi, oamenii se pot uita la filmele preferate, pot asculta muzica si pot beneficia de cele mai bune sisteme climaterice si toalete ecologice.

La cererea clientului, serviciul de transport autocar Tecuci Duisburg il lasa la adresa ceruta.

Cursa autocar Tecuci Duisburg

Indiferent de scopul si durata vizitei, cursa de autocar Tecuci Duisburg se va dovedi o varianta eficienta si un serviciu rapid si sigur. Faptul ca firma pune la dispozitie 4 curse de autocar Tecuci Duisburgpe saptamana nu poate fi decat in avantajul clientului care are de unde sa aleaga, intre zilele de plecare.

Bilete autocar Tecuci Duisburg

Mai multe detalii despre costul pentru bilete autocar Tecuci Duisburg se pot afla la numarul de telefon afisat pe site. Mai mult de atat, rezervarile pentru bilete autocar Tecuci Duisburgse pot face rapid, telefonic. 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar