Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Tecuci - OlandaPlecare de la Hotel Turist, ora 06.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Tecuci - Olanda Denumita Tarile de Jos datorita altitudinii sale aflate sub nivelul marii, Olanda este una dintre destinatiile preferate ale multor europeni precum si a romanilor atat din punct de vedere al vacantelor cat si al locurilor de munca, avand un climat favorabil dezvoltarii de afaceri si cu o economie puternica. Firma noastra de transport persoane Tecuci - Olanda, ofera servicii de ultima generatie pentru un transport civilizat si sigur catre Tarile de Jos. Pretul unui bilet incepe de la 120 euro si poate creste usor in functie de bagajele transportate sau in functie de destinatia finala a calatorului. Plecarile din Tecuci, au loc zilnic de la Hotel Turist la ora 06.00 cu destinatie catre cele mai importante zone din aceasta tara. Calatoriile retur, din Olanda catre Romania au loc de asemenea zilnic catre principalele orase din tara noastra. Serviciile noastre de transport persoane Tecuci - Olanda au la baza nu doar preturi corecte si avantajose pentru calator dar si o serie de avantaje priviind modul in care calatoria se desfasora. V-am pregatit autocare si microbuze de ultima generatie, dotate cu aer conditionat, spatioase, cu toaleta ecologica, scaune rabatabile si cu sistem video si audio pentru a simti trecerea timpului mai usor. De asemenea soferii nostri au experienta necesara pentru a duce cursele Olanda - Tecuci la bun sfarsit intr-un mod sigur si cat mai rapid posibil.

Avatanjele transportului Tecuci - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Tecuci - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Tecuci - Olanda direct la destinatie Cunoastem cat de important este transportul, in special atunci cand calatoriti in Europa pe distante lungi, de aceea v-am pregatit doar cele mai bune autocare si microbuze echipate corespunzator si verificate periodic atat tehnic cat si vizual. Cursele cu autocarul Tecuci - Olanda au ca punct de plecare Hotelul Turist din localitate la ora 06.00 cu destinatia Olanda. De aici veti fi redirectionati catre adresa dvs. finala in cel mai scurt timp posibil. Alaturi de firma noastra de transport persoane international, aveti posibilitatea de a transporta bagaje de cala si de mana cu o greutate maxima de pana la 40 de kg. De asemenea, ca semn de recunostiinta pentru alegerea facuta v-am pregatit pe traseu cafea si o masa calda intr-o locatie placuta si linistita. Perioada cursele cu autocarul si microbuzul catre Olanda din Tecuci pot dura si pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo dar si de destinatia finala. Tecuci este un municipiu din judetul Galati, fiind al doilea oras ca marime din aceasta regiune cu o populati de aproximativ 35.000 de locuitori. Toate aceste persoane se pot bucura de curse cu microbuzul Tecuci - Olanda la adresa in cele mai bune conditii dar si la preturi avantajoase.

Bilete autocar Tecuci - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Suntem convinsi ca detinem unele dintre cele mai avantajose oferte de pret pentru transportul de persoane international cu tarife pentru biletele de autocar Tecuci - Olanda de 120 euro. Aceste preturi se pot modifica daca bagajul transportat este peste limita de 40 de kg sau daca destinatia finala se regaseste peste limita de km inclusa in pretul de 120 euro pentru un adult. De asemenea, copii, grupurile de persoane sau cei care achizitioneaza bilete tur retur pot beneficia de o reducere de pana la 30% din pretul intreg al biletului. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in Olanda sau catre Romania, echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile si va pune la dispozitie cele mai avantajose solutii de transport in raport pret - calitate.

Transport Tecuci - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Tecuci cu autocarul

Estertours poate fi contactata non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu privire la cursele pe care le efectuam din Romania catre Olanda sau retur. De aseemenea, mai puteti cere detalii legat de transportul de persoane Tecuci - Olanda la destinatie si la telefon 0773.908.912, unde unul dintre membrii echipei noastre va va raspunde la toate nedumeririle si intrebarile pe care le aveti.