Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Vaslui - OlandaPlecare din parcarea LIDL, ora 07.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Vaslui - Olanda Estertours va pune la dispozitie servicii profesioniste de transport persoane Vaslui - Olanda direct la destinatie cu autocare si microbuze moderne, verificate periodic atat estetic cat si tehnic. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere cele mai avantajose sisteme de transport la preturi competitive pentru calatoria dvs. in Europa. Preturile biletelor catre Olanda din Vaslui incep de la 120 euro si pot creste in functie de destinatia finala sau de greutatea bagajelor. Plecarile au loc in fiecare zi din parcarea magazinului Lidl la ora 07.00 catre cele mai importante regiuni din Olanda. Autocarele si microbuzele pe care vi le punem la dispozitie sunt echipate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem video si audio cat si cu toaleta ecologica. De asemenea, transportul Vaslui - Olanda are in dotare si soferi profesionisti, care isi cunosc bine traseul, sunt amabili si va stau la dispozitie cu privire la orice aspect. Cursele pot avea o durata de pana la doua zile in functie de vreme si de destinatia finala.

Avatanjele transportului Vaslui - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Vaslui - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Vaslui - Olanda direct la destinatie Cunoastem cat de important este transportul unei persoane catre o destinatie in Europa, cat de esentiale sunt conditiile oferite dar si costul calatoriei. De aceea, Estertours vine in ajutoru pasagerilor cu unele dintre cele mai bune si civilizate conditii din piata locala dar si cu preturi avantajose. Realizam curse cu autocarul Vaslui - Olanda direct la destinatie in conditii sigure si confortabile. Alaturi de echipa firma noastra de transport persoane puteti transporta bagaj de cala si de mana de maxim 40 de kg. De asemenea, in semn de apreciere pentru alegerea companiei noastre, v-am pregatit cafea si o masa calda pe traseu de care va puteti bucura alaturi de soferii nostri intr-o locatie linistita si placuta. Plecarile cu autocarul pe ruta Vaslui - Olanda au loc in fiecare zi de ora 07.00 din parcarea magazinului Lidl din localitate, cu destinatie catre cele mai importante orase din Tarile de Jos. Cursele retur au loc de asemenea, zilnic. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati zona din care doriti sa plecati iar noi va vom oferi cel mai rentabil mijloc de transport. Vaslui este municipiul de resedinta al jduetului cu acelasi nume si reprezinta unul dintre cele mai importate centru urbane din estul Romaniei si are o populatie de aproximativ 100.000 de locuitori. Cursele cu microbuzul Vaslui - Olanda la adresa sau cu autocarul va ofera posibilitatea sa ajungeti in tara lalelelor in cel mai scurt timp in conditii moderne si civilizate la preturi competitive.

Bilete autocar Vaslui - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Olanda reprezinta pentru multi romani una dintre cele mai importante oportunitati priviind obtinerea unui loc de munca, datorita economii puternice si stabile de care aceasta tara se bucura. Pretul biletelor de autocar Vaslui - Olanda sau retur incept de la 120 euro pentru un adult si poate creste in functie de greutatea bagajelor sau destinatie. Totodata, Estertours va pune la dispozitie si reduceri de pana la 30% din pretul intreg al biletului. Aceasta oferta promotionala este disponibila pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete dus - intors. Achizitonarea biletelor de autocar Vaslui - Olanda se poate face direct la urcarea in vehicul dar printr-o rezervare in prealabil efectuata la agentia noastra de transport persoane international. Indiferent de tipul calatoriei dvs. Estertours va pune la dispozitie cele mai competitive preturi pentru calatoria dvs. in strainatate dar si cele mai bune conditii de transport.

Transport Vaslui - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Vaslui cu autocarul sau microbuzul

Ne puteti contacta oricand in scris la adresa de mail office@estertours.ro pentru intrebari sau informatii legate de curselesi de transportul de persoane Vaslui - Olanda pe care agentia noastra le pune la dispozitie. Nu in ultimul rand, de mai puteti contacta si telefonic la numarul 0773.908.912 pentru rezervari de bilete, promotii si oferte speciale, programul traseelor sau pentru alte detalii si informatii.