Realizam transport de persoane Vatra Dornei – Calais incepand cu pretul de 100 euro pentru un bilet de adult iar durata unei curse poate dura pana la 2 zile tinand cont de conditiile meteo. Compania noastra va pune la dispozitie sisteme inteligente si moderne de transport cu autocare marca Mercedes si Setra care ofera un confort sporit pasagerilor de 3 si 4 stele. Cursele cu autocarul sau microbuzul din Vatra Dornei catre Calais au loc in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata, pasagerii bucurandu-se de un traseu rapid in conditii confortabile si sigure. Multe persoane aleg sa calatoreasca in Anglia pentru ocuparea unui loc de munca sau pentru vacante alaturi de familie sau prieteni. In aceste situatii Estertours este un partener de incredere avand pentru dvs. doar cele mai avantajose si bine echipate sisteme de transport international. Autocarele noastre pentru transportul de persoane Vatra Dornei – Calais sunt dotate cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica si scaune rabatabile, extrem de confortabile si spatioase. Mai mult decat atat, va punem la dispozitie si soferi profesionisti, amabili, care isi cunosc cu precizie traseul si care va vor sta la dispozitie cu informatii si suport.

Avantajele Transportului Vatra Dornei Calais

  • Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • Transport Vatra Dornei Calais direct la destinatie
  • Reduceri de pana la 50% pentru copii pana in 02-12 ani
  • Reduceri considerabile la Grupurile de persoane

Curse cu autocarul Vatra Dornei - Calais direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

Alaturi de Estertours puteti sa calatoriti in deplina siguranta prin cursele cu autocarul Vatra Dornei – Calais direct la destinatie intr-o perioada scurta de timp la preturi avantajose. Cursele cu autocarul sau microbuzul au loc in zilele de Luni, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata cu plecari saptamanale de la . V-am pregatit mijloace de transport moderne si bine echipate care va va permite sa va desfasurati o calatorie civilizata sin conditii sigure si confortabile cu ajutorul autocarelor marca Mercedes si Setra de 3 si 4 stele. De asemenea, alegand Estertours ca partener de calatorie veti avea posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de pana la 40 de kg in mod gratuit. Calais este un port important din nordul Frantei, fiind si un important punct de tranzit dintre Anglia si Franta, fiind de asemenea si cel mai mare oras din regiune dar si printre cele mai dezvoltate. Orasul are o populatie de aproximativ 70.000 de locuitori, fiind o regiune importanta si plina de istorie care poate fi vizitata pentru numeroasele ei frumuseti. Totusi, datorita comertului dezvoltat din zona, Calais ofera si un mare avantaj din punct de vedere economic si al ocuparii locurilor de munca. Cursele cu microbuzul Vatra Dornei – Calais se desfasoara in cele mai avantajoase conditii si la preturi competitive, Estertours fiind unul dintre lideri locali privind transport de persoane international cu autocarul si microbuzul. Alaturi de noi puteti sa calatoriti catre cele mai importante destinatii din Europa in deplina siguranta si confort.

Bilete autocar Vatra Dornei - Calais | Preturi bilete firma transport persoane

Compania noastra va pune la dispozitie bilete de autocar Vatra Dornei – Calais la preturi incepand cu 100 de euro pentru un adult. Acest tarif se poate modifica in functie de alte optiune pe care le puteti alege sau de greutatea bagajelor transportate. De asemenea, firma noastra de transport persoane v-a pregatit oferte si promotii considerabile pentru calatoria catre Calais din Vatra Dornei. Copii, grupurile de persoane sau ceicare achizitioneaza bilete de autocar Calais – Vatra Dornei sau retur pot beneficia de o reducere de pana la 50% din pretul intreg al biletului. Achizitionarea biletelor se poate face direct la imbarcarea in autocar dar printr-o rezervare in prealabil in cadrul agentiei noastre prin telefon sau email. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti catre aceasta destinatie, Estertours va pregatit cele mai competitive preturi pentru biletele de autocar sau microbuz Vatra Dornei – Calais.

Contactati-ne pentru transport Calais – Vatra Dornei

Va stam la dispozitie non stop la adresa de mail office@estertours.ro cu intrebari si informatii legat de transportul de persoane Vatra Dornei – Calais. Nu in ultimul rand, ne mai puteti contacta sila telefon 0773.908.912 pentru alte intrebari, programul curselor efectuate de agentia noastra, detalii legate de confortul mijloacelor de transport sau pentru promotii si oferte de pret. 


anglia autocar

anglia autocar