Program Agentie | Luni – Sambata: 09.00 - 21.00 | Duminica: inchis

Transport de persoane Vatra Dornei - OlandaPlecare de la gara, ora 15.00


Preturi bilete de la 120 euro

transport persoane Vatra Dornei - Olanda Tarile de Jos sau Olanda asa cum este cunoscuta de catre romani,a fost si ramane o destinatie importanta atat in materie de turism cat si pentru forta de munca de la noi, avand o economie stabila si salarii extrem de avantajoase. Indiferent de motivul pentru care calatoriti in aceasta tara, Estertours va pune la dispozitie transport persoane Vatra Dornei - Olanda la preturi de 120 euro pentru un adult. Taiiful poate creste daca greutatea bagajului este peste limita inclusa in pretul biletului sau daca orasul de destinatie se afla la o distanta de peste medie. Plecarile au loc in fiecare zi de la gara din localitate la ora 15.00 catre cele mai importante destinatii din Olanda. V-am pregatit autocare si microbuze bine echipate, moderne, atent verificate periodic atat tehnic cat si estetic pentru a ne asigura ca veti avea parte de o calatorie fara probleme si in conditii civilizate si confortabile. Sistemele noastre de transport vin in asistenta calatorilor cu aer conditionat, sistem video si audio, toaleta ecologica si cu scaune rabatabile, extrem de confortabile si de spatioase pentru fiecare pasger in parte. Serviciile noastre de transport persoane Vatra Dornei - Olanda au la baza si profesionalismul soferilor nostri care va vor asista in materie de orice problema ati intampina si se vor asigura ca va vor duce la destinatia dorita in deplina siguranta.

Avatanjele transportului Vatra Dornei - Olanda:


  • - Posibilitatea de a transporta 2 genti de maxim 40 kg
  • - O masa calda pe drum, cafea, bautura racoritoare
  • - Transport zilnic tur - retur direct la destinatie
  • - Reduceri de pana la 30% pentru copii

Curse cu autocarul Vatra Dornei - Olanda direct la destinatie | Curse cu microbuzul la adresa

curse autocar Vatra Dornei - Olanda direct la destinatie Estertours este unul dintre liderii locali in materie de transportpersoane international si va pune la dispozitie curse cu autocarul Vatra Dornei - Olanda la tarife avantajose cu plecare in fiecare zi din Romania la ora 15.00 de la gara CFR. Calatorind cu firma noastra de transport persoane veti beneficia nu doar de promotii si preturi preferentiale dar si de posibilitatea de a transporta bagaj de cala si de mana de maxim 40 de kg in mod gratuit. Nu in ultimul rand, pe traseu, soferii nostri va vor invita sa gustati o cafea si o masa calda in mod gratuit intr-o locatie placuta si linistita. Perioada unei curse cu microbuzul Vatra Dornei - Olanda la adresa sau cu autocarul poate dura pana la 2 zile tinand cont de evenimentele meteorologice sau de destinatia finala a pasagerului. Suntem pregatiti din punct de vedere tehnic si al resursele disponibile sa va oferim un transport ferit de pericole in conditii civilizate si sigure. Vatra Dornei este un municipiu din judetul Suceava din zona Bucovinei, este alcatuit din 4 localitati si detine o populatie de 15.000 de locuitori. Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti in strainatate, compania noastra va pregatit curse cu autocarul Vatra Dornei - Olanda si retur in fiecare zi cu cele mai performante sisteme de transport disponibile.

Bilete autocar Vatra Dornei - Olanda | Preturi bilete firma transport persoane

Alaturi de noi puteti sa calatoriti in Europa la unele dintre cele mai ieftine preturi cu autocare si microbuze moderne si bine echipate. Pretul unui bilet de autocar Vatra Dornei - Olanda incepe de la 120 euro si poate creste usor in functie de destinatia finala sau de greutatea bagajelor transportate. Totusi, firma noastra de transport persoane vine in ajutorul dvs. cu reduceri de pana la 30% pentru copii, grupuri de persoane sau pentru cei care achizitioneaza bilete tur - retur. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa calatoriti in strainatate, dorim sa fim pentru dvs. si apropiatii dvs. alegerea potrivita din toate punctele de vedere. Achizitia biletelor de microbuz sau autocar pe ruta Vatra Dornei - Olanda poate fi realizata direct la imbarcare printr-o rezervare in prealabil la agentia noastra.

Transport Vatra Dornei - Olanda catre urmatoarele destinatii direct la adresa

DESTINATIE PRET BILET
AMSTERDAM 120 EURO
APELDORN 130
ARNHEM 130
ASSEN 130
BREDA 120
DRACHTEN 130
EDE 130
EINDHOVEN 120
EMMEN 130
GRONINGEN 130
HAARLEM 130
HAGA 120
HOORN 130
KAMPEN 130
LEEUWARDWN 130
LEIDEN 120
LELYSTAD 130
MEPPEL 130
MIDDELBURG 120
NIJMEGEN 120
ROOSENDAAL 120
ROTTERDAM 120
SCHIEDAM 120
TILBURG 120
UTRECHT 120
VEERT 120
VENLO 120 EURO
Contactati-ne pentru transport Olanda - Vatra Dornei

Cunoastem cat de importanta este informarea, de aceea v-am pus la dispozite de luni pana vineri posibilitatea de a rezerva bilete la numarul de telefon 0773.908.912, sau adresa de mail office@estertours.ro pentru alte detalii si informatii legate de serviciile noastre de transport persoane Vatra Dornei - Olanda.