Brasov Heidelberg

Transport persoane Brasov Heidelberg, Germania


Cautati transport persoane Brasov Heidelberg cu autocar, microbuz in super masini? Ati gasit! Asiguram transport persoane Brasov Heidelberg cu autocar, microbuz de la OMV GARA ora 14:00, de 4 ori pe saptamana, mai exact: Lunea, Miercurea, Vinerea si Sambata, pentru ca aceasta ruta este una foarte solicitata.

In ce consta transport autocar Brasov Heidelberg, Germania la adresa? Desi pare incredibil se asigura Transport autocar Brasov Heidelberg, Germania la adresa dorita pentru ca intreaga calatorie sa aiba loc in conditii de confort si maxima siguranta. Expertii din logistica ai firmei noastre stiu cat de incomod este sa fie luat un taxi sau sa se inchirieze o masina pentru deplasarea la destinatia dorita si ofera cea mai buna varianta la acestea. A conduce masina personala implica o multime de stres mai ales ca drumul este lung iar oboseala se poate instala oricand. Este recomandat ca pentru calatoria cu masina personala sa existe macar 2 soferi  in masina care sa conduca pe rand si sa nu se lase aceasta responsabilitate exclusiv unui singur sofer pentru a evita accidentele neplacute.

Cursa de autocar Brasov Heidelberg

are mai multe oferte incluse. Cursa de autocar Brasov Heidelberg permite transportarea unui bagaj de 40 kg si ofera o masa calda si cafeaua pentru confortul total si absolut al clientilor.

Bilete autocar Brasov Heidelberg la preturi mici! Pentru bilete autocar Brasov Heidelberg pretul porneste de la 120 de euro la care se adauga o reducere pentru copiii intre 2 si 10 ani si reduceri considerabile pentru persoanele care calatoresc in grup. Calatoriile in grup sunt recomandate in special persoanelor care adora sa se distreze si vor sa petreaca foarte mult timp alaturi de prieteni. Vor aparea tone de poze de vacanta de la un grup care calatoreste cu autocarul fata de cazul celor care calatoresc in speciale cu avionul sau cu masina personala. 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar